Bijonse i Džej Zi se istopili za dve nedelje: Skinuli po osam kilograma, a bili na dijeti kojom su trenutno opsednute žene u Srbiji

Jelena Vukelić Vesti 10.10.2023 09:25 0

Čuveni muzički par Bijonse i Džej Zi uspeli su da se otarase viška kilograma uz pomoć dijete koja je popularana širom sveta.

Bijonse

Profimedia

Pevačica Bijonse i njen suprug, reper Džej Zi, pokušavaju da vode računa o svom izgledu, ali su se u jednom periodu života ipak borili sa viškom kilograma. Kako su jednom otkrili, onda su prešli na popularnu medicinsku dijetu ili bolničku ishranu. Uz jednostavan meni i tri obroka dnevno, višak kilograma se eliminiše ubrzavanjem metabolizma. Ovakav način mršavljenja je zdraviji od restriktivnih dijeta, a prvi rezultati su vidljivi vrlo brzo. Bijosne je skinula 8 kilograma, a Džej Zi 11. 

Preporučljivo je da se dijete pridržavate 15 do 18 dana, a iz ishrane je važno da izbacite šećer, testenine, krompir i sve proizvode od žitarica. Takođe, nije dozvoljena konzumacija alkohola, a potrebno je piti dva litra vode dnevno. Ono što se ponavlja u skoro svakom obroku su pomorandže. Doručak se uvek sastoji od istih namirnica, i to jedne pomorandže, jednog tosta i šoljice čaja ili kafe. Za večeru i ručak preporučuje se kombinacija kuvanih jaja, dvopeka, pomorandže, junetine i povrća.

Dakle, ako jedete jaja za ručak, izaberite meso za večeru i obrnuto. Takođe, savetuje se smanjenje unosa soli, a maksimalna preporučena doza je pet grama dnevno. Kada završite sa ishranom, postepeno ponovo uvodite jednu po jednu hranu. Međutim, ograničite unos šećera i složenih ugljenih hidrata.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading