Živi po njegovim pravilima: Kanje joj kontroliše život, ne sme da priča, a nosi samo ono što joj on dozvoli

Anđela Jovanović Vesti 09.10.2023 15:30 0

Odnos Kanyea Westa i Biance Censori u posljednje vrijeme je u fokusu javnosti, a sada je otkriveno i da Bianca živi po bizarnim pravilima svog partnera.

kanje i bjanka

Profimedia

Reper Kanje Vest ima određena pravila kojih njegova partnerka Bjanka Senzori mora da se pridržava bez pogovora. 

Naime, Kanje je naredio Bjanki da nikada ne sme da govori te joj je dao popis pravila po kojima treba da  živi, a to se odnosi čak i na to šta sme da jede ili nosi.

Ova vest dolazi nakon što su njeni prijatelji bili zabrinuti za nju smatrajući da reper manipuliše njom i njenim životom. Oni su tada istakli da ona više "ne razmišlja svojom glavom" i da ju je Kanje uverio da imaju "kraljevski status".

"Kanje ima niz pravila za Bjanku, koja uključuju da nikad ne govori i nosi samo ono što on želi da ona nosi. Takođe mora da jede određene namirnice i da vežba iako Kanje ne vežba", rekao je izvor za Dejli Mejl.

Inače, par je prvi put zajedno viđen u javnosti početkom ove godine, a tog momenta plene pažnju medija i javnosti zbog svojih odjevnih kombinacija, ali i bizarnog ponašanja.

 

 

Bjankaa često nosi providnu i usku odeću, a nedavno se u javnosti pojavila samo s jastukom, koji joj je pokrio prednji deo tela. Takođe, u javnosti su znali i da budu bosi, a zbog eksplicitnih poza u Veneciji dobili su zabranu vožnje čamcem u Italiji.

Kada je reč o hrani, dopušteni su doneri, sladoled i sok od lubenice, koji se smatra afrodizijakom.

Inače, njegovo ponašanje i ranije je zaintrigiralo javnost, kada je njegova bivša supruga Kim Kardašijan govorila o pravilima koje je Kanje odredio. On je imao problem s njenim izborom odeće, ali i načinom na koji se šminka.

Kim je 2021. godine podnela zahtev za razvod navodeći nepomirljive razlike. Njihov razvod okončan je u novembru 2022. godine i zahtevao je da Kanje plaća 200.000 dolara mesečno za alimentaciju za njihovu decu.

 

 

 

@najzena.rs Sve smo se jednom zapitale gde to grešimo i u čemu je tajna dugih i uspešnih brakova. ❤ Da li je do vremena u kome danas živimo, ili je do nas samih ostaje večno pitanje, a neki odgovori koje su nam naše divne bake dale svakako su nas naveli na razmišljanje. 🤔 Njihove odgovore pogledajte na linku u opisu profila i recite nam da li se slažete sa njima i koji je vaš recept za srećan brak! 📲 ---------- #najžena #žena #brak #recept #bake #fyp #foryourpage #tiktokserbia🇷🇸 ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading