Bizarno ponašanje devojke Kanjea Vesta: Šetala polugola sa jastucima preko grudi, njeni prijatelji su izuzetno zabrinuti

Olja Jelić Vesti 08.09.2023 15:12 0

Prijatelji nove devojke Kanjea Vesta izuzetno su zabrinuti za nju zbog sve bizarnijeg ponašanja

Bjanka Ćensori

Profimedia

Prijatelji nove devojke Kanjea Vesta Bjanke Ćensori postali su "izuzetno zabrinuti" za nju zbog sve bizarnijeg ponašanja ovog para, a uvereni su kako reper pokušava da je transformiše u svoju bivšu suprugu Kim Kardašijan, piše Daily Mail.

Takođe, zabrinuti su jer im je Kanje onemogućio stupanje u kontakt s Bjankom. "Njeni prijatelji pokušavaju da je spasu, ali niko ne može zbog blokada koje je postavio oko nje", rekao je izvor blizak Bjanki.

"Ovo nije ona. Ona je neverojatno otvorena i živahna osoba koja nikad ne drži jezik za zubima", istaknuo je i dodao da je izrazito strašno što Bjanka trenutno "nema nikoga u svom životu".

Policija istražuje Kanjea i Bjanku

Podsetimo, italijanska policija istražuje incident s Kanjeom i Bjankom u Veneciji. Par je izazvao skandal prošle nedelje jer je reper snimljen sa golom zadnjicom tokom vožnje brodom, dok je Bjanka klečala ispred njega.

Na drugim fotografijama se moglo videti i kako mu je spustila glavu u krilo zbog čega su mnogi zaključili da ga je zadovoljavala u javnosti. Policija je sad, piše Daily Mail, identifikovala vozača broda te se očekuje da će ga ovih dana ispitati o tome što je tačno video tokom te vožnje.

Komentari (0)
Loading