Aman ljudi, šta vam je? Kanje zamotan od glave do pete, njegova devojka opet gola šeta gradom, ljudi se pitaju da li je vreme za psihijatra

Jelena Vukelić Vesti 13.09.2023 11:48 0

Devojka Kanjea Vesta ponovo izazvala ogorčenje Italijana svojim izdanjem

Profiemdia

Profimedia

Američki reper Kanje Vest i njegova nova devojka Bjanka Censori su uzrokovali brojne kontroverze tokom svog boravka u Italiji. Osim što su dobili doživotnu zabranu vožnje brodom, Italijani su prijavili Bianku policiji zbog provokativnih odevnih kombinacija u kojima se pojavljivala u javnosti.

Sada su paparaci uslikali par kako izlazi iz hotela u Firenci, gde su proveli vreme šopingujući, a Biankino oblačenje ponovo je bilo glavna tema. U pratnji Kanijea, koji se pojavio sa crnim šalom preko glave, Bjanka je nosila kratak šorc i traku u boji kože kojom je prekrila grudi.

Profiemdia

Profimedia

 

 

Takođe je privukla pažnju providim štiklama koje su izgledale premale, budući da su joj prsti izgledali kao da nemaju dovoljno prostora.

Inače, prema odluci italijanskog Ustavnog suda, Kanijevu devojku može kazniti novčanom kaznom od 5000 do 10.000 evra zbog provokativnog oblačenja. Ako su u blizini bili maloletnici, mogla bi dobiti zatvorsku kaznu od četiri meseca do četiri godine.

Komentari (0)
Loading