Ćerku Selme Hajek burtalno izvređali: "Akrepe, uzalud se trudiš, nikada nećeš biti lepa kao majka"

Jelena Vukelić Vesti 05.10.2023 11:41 0

Selma Hajek pojavila se na premijeri dokumentarca "Beckham" u Londonu sa svojom kćerkom Valentinom Pinault i ljudi ne prestaju brutalno da je vređaju

Selma Hajek ćerka

Profimedia

Selma Hajek je za tu priliku nosila dugu svilenu haljinu, otvorene štikle i torbicu, a njen izgled je upotpunjen perfektnom frizurom i jednostavnom šminkom. Valentina je nosila kratku haljinu, sako, štikle, s blago uvijenom kosom i takođe jednostavnom šminkom.

Nažalost, brzo su stigli negativni komentari onih koji su je upoređivali sa slavnom majkom.

 

 

"Akrepe, uzalud se trudiš. Nikada nećeš biti lepa kao tvoja majka", "Izgleda da ćemo uskoro čuti da se Valentina počela baviti manekenstvom. Ona ni po čemu nije posebna", "Ružno pače. Barem se nasmej, bogata si", neki su od komentara.

Valentinin otac je francuski milijarder Francois-Henri Pinault. Počeo je da se zabavlja sa Salmom 2006. godine, a venčali su se 2009. godine. Pre toga, bio je u braku sa Dorothee Lepere, sa kojom ima sina Francoisa i kćerku Matildu.

 

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading