Prelepa Selma Hajek nikada nije imala sreće u LJUBAVI: Izašla je na sastanak gde su je OTELI i devet sati joj držali pištolj na potiljku

Naj žena Vesti 04.09.2021 09:02 0

Selma Hajek udala se u tajnosti u svojoj 42. godini u Parizu i time oduševila ceo svet, a životna priča popularne glumice nije nimalo laka

salma

Shutterstock

Selma je rođena 2. septembra 1966, a njena majka Dijana je u to vreme već imala ozbiljnu karijeru operske pevačice, a zahvaljujući svome suprugu, Libancu Samiju Hajeku, cenjenom stručnjaku za naftu sa velikim političkim ambicijama, živeli su na visokoj nozi.

Znatiželjna devojčica je uvek bila spremna na razne zvrčke, a kao i svaka "Boni", imala je svog "Klajda", mada u ovom slučaju to je bio njen mlađim bratom Semijem, danas vrlo cenjenim dizajnerom nameštaja. Oboje su odrastali u luksuzu, ali i u strogom katoličkom duhu.

Naime, Selma je, dok je još studirala, doživela veliku neprijatnost na jednom ljubavnom sastanku - naime glumica je bila oteta! Otmičari su je potom devet sati držali zarobljenu sa sve pištoljem na njenom potiljku, a pustili su je tek kada su roditelji njenog tadašnjeg dečka platili otkupninu. Nakon toga traumatičnog događaja napustila je studije i odlučila da se posveti glumi.

Posle uloge u najnagrađivanijem meksičkom filmu "Ulica čuda", Selmino sledeće odredište bio je Holivud. Međutim, ubrzo je shvatila da Meksikanke u američkom filmu mogu da glume samo dve uloge - sluškinju i prostitutku, ali to je nije demotivisalo!

 

Međutim, zbog svog šarma i ljubaznosti glumica je ubrzo upoznala meksičkog reditelja Roberta Rodrigeza, sa kojim je vremenom izgradila divno prijateljstvo, a zahvaljujući tome polako ali sigurno počela je da gradi svoju imperiju. Njen najbolji kec u rukavu su bile njene savršeno isklasane obline, a u to vreme nijedna američka glumica nije mogla da joj parira na tom polju.

Iako joj je karijera cvetala, ljubavni život joj je išao u drugom smeru. Morala je da okonča nekoliko dugogodišnjih veza, prvo sa glumcem Edvardom Nortonom koji nije mogao da odoli drugim ženama, a potom i sa plavokosim kolegom Džošom Lukasom prema kome nije gajila neka posebna osećanja.

Kada je 2006. na velikoj izložbi umetnina u venecijanskoj "Palazzo Grassi" srela najbogatijeg Francuza, Fransoa-Anrija Pinoa, niko nije verovao da će taj susret biti sudbonosan. Ali 21. septembra 2007. između njih se stvorena neraskidiva veza - glumica je rodila svoje prvo, a njemu treće dete, Valentinu Palomu.

 

Iako su prvo postali roditelji, Selma i Fransoa su se venčali tek dve godine kasnije, a kako bi nekima ispali još deblji trn u oku, imali su dve svadbe, jednu u Parizu, a drugu u Veneciji! 

Međutim, i ova Selmina veza je bila podjednako turbulentna. Ispostavilo se da je njen voljeni suprug imao aferu sa manekenkom Lindom Evanđelist, ona mu je potom i rodila sina Avgustina Džejmsa, a potom tražila alimentaciju od 46 hiljada dolara mesečno. Glumica je dugo ćutala o ovom skandalu, ali na kraju je ipak progovorila i rekla da joj nije jasno zašto je manekenka četiri godine ćutala o ocu svog deteta.

Iako ju je ova idaja povredila Selma je na kraju oprostila mužu, nastavi su tamo gde su stali - u strasnoj ljubavi i posvećenosti zajedničkoj ćerkici.

Komentari (0)
Loading