'Zar je i ona to morala da uradi?'': Ronaldova Georgina podelila fotografije sa večere, a ovaj detalj je sve naljutio

Olja Jelić Vesti 04.10.2023 19:05 0

Georgina Rodrigez pohvalila se fotografijama sa romantične večere na koju ju je odveo Kristijano Ronaldo, ali njeni pratioci su na fotografiji primetili neobične usne.

Georgina Rodrigez i Ronaldo

Profimedia

Georgina Rodrigez pohvalila se sa nekoliko novih fotografija na Instagramu, a pratiocima je otkrila da je njen  dragi Kristijano Ronaldo izveo na večeru. Međutim, umesto romantičnih fotografija na kojima se za stolom drže za ruke, njenim pratocima u oko je upalo nešto drugo – Georginine usne.

 

 

One su na prvoj fotografiji ispale izuzetno čudno i veliko, a mnogi su odmah zaključili da se i Georgina podvrgnula estetskoj operaciji povećanja usana.

To se, ipak, njenim obožavateljima nije svidelo.

''Što si napravila sa usnama?'', ''Usne pune botoksa'', ''Zar je i ona to morala da uradi?'', bili su neki od komentara.

Ali ovakvi komentari Georginu nisu omeli u uživanju s Kristijanom, a u opisu je samo kratko dodala: ''Moja predivna ljubav''.

 

 

Georgina i Ronaldo u vezi su već nekoliko godina. Par zajedno ima ćerke Belu Esmeraldu i Alanu Martin, koje su njegova biološka deca, dok su fudbaleru surogat-majke rodile blizance Evu i Matea i sina Kristijana Juniora. U aprilu prošle godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo na porođaju. 

 

 

 

Komentari (0)
Loading