Georgina Rodrigez u nešto drugačijem izdanju: Pozirala u tradicionalnoj nošnji i oduševila stanovnike Saudijske Arabije

Olja Jelić Vesti 29.09.2023 20:48 0

Georgina Rodrigez objavila je fotografije na kojima pozira noseći tradicionalnu arapsku nošnju, a njena fotografija oduševila je stanovnike ove države.

Georgina Rodrigez

Printscreen/Instagram

Partnerika Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez objavila je nekoliko novih fotografija na svom Instagramu, a pozirala je pored zastave Saudijske Arabije noseći tradicionalnu nošnju.

Ovaj ogrtač koji je nosila zove se abaja, a njena objava prikupila je više 1.7 miliona lajkova.

Ronaldova partnerika viđena je nedavno kako kupuje u prodavnici saudijskog brenda parfema Laverne u Rijadu, gde su fotografije i nastale, a u objavi je svima čestitala Dan državnosti Saudijske Arabije.

 

 

 

Međutim, iako je pokušala da održi tradiciju, Georgina je i ovom odevnom kombinacijom istaknla svoj bujni dekolte zbog kojeg su je na početku mnogi u državi vređali.

Inače, Georgina je snimila kampanju za parfem Laverne, a tom se prilikom osvrnula na svoj život u Saudijskoj Arabiji.

''Osećam se vrlo sigurno i zaista cenim njene porodične vrednosti. Jako sam srećna što mogu da se povežem sa ovim rajem na Zemlji. Moć i magija u saudijskoj pustinji su neverovatne'', izjavila je.

Podsetimo, Georgina se tokom boravka u toj zemlji mora pridržavati strogih pravila odevanja koja je prekršila ubrzo nakon preseljenja. Ali čini se da su joj mnogi to ipak oprostili jer se ova Argentinka i dalje hvali fotografijama u bodiću i u izazovnim kombinacijama na društvenim mrežama.

 

@najzena.rs Supermodel i od nedavno voditeljka Danijela Dimitrovska ispred naše kamere napravila je ukusnu, brzu i zdravu salatu za sve dame koje su žurbi, a paze na svoju liniju. Podelite sa nama kako vam se dopao ovaj recept kada ga isprobate 😋 #zena #najzena #fyp #foryoupage #foryou #fpyシ #fypシ゚viral #danijeladimitrovska ♬ Synchronize (Instrumental) - Milky Chance

 

Komentari (0)
Loading