Luksuzna vila, bazeni i parkiran Bentli: Zavirite u BOGATO opremljen stan Kristijana Ronalda u Saudijskoj Arabiji

Vesti 16.05.2023 14:05 0

Poznato je da su zakoni u pogledu muško-ženskih odnosa u Saudijskoj Arabiji veoma strogi zbog čega se kroz inostrane medije provlačilo pitanje u kakvoj su vezi Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Luksuzna vila, bazeni i parkiran Bentli: Zavirite u BOGATO opremljen stan Kristijana Ronalda u Saudijskoj Arabiji

Profimedia

I dok su internetom kružile krajnje sumnjive informacije da je Georgina Ronaldovo vlasništvo, odnosno robinja, pošto nisu u braku, njih dvoje žive normalno u Rijadu.

Štaviše, žive veoma luksuzno u skladu sa reputacijom i renomeom portugalskog igrača koji je zimus prešao u Al-Nasr za platu od 200 miliona evra.

Deo tog luksuza u Rijadu pokazala je Georgina u ponedeljak opuštajući se uz bazen, dok se u pozadini vidi vila ispred koje je između ostalog i luksuzni Bentli.

Pojavile su se i fotografije ostalih prostorija njihove luksuzne kuće u Rijadu.

„Svako nebo ima svoju nijansu“, napisala je Ronaldova izabranica uz nekoliko fotografija na kojima pokazuje svoju atraktivnu figuru u bikiniju.

Osim toga, u vreme dok su Georgina i Ronaldo navodno u turbulentnim odnosima, a da on želi da napusti Al-Nasr, Rodrigezova se bavi i svojim rijaliti programom „Ja sam Georgina“ i sebi priprema kupku od latica cveća.

Komentari (0)
Loading