Georgina Rodrigez u spotu latino pevača: Pokazala plesno umeće u zanosnoj crvenoj haljini, a pojavljuje se i Ronaldo

Olja Jelić Vesti 16.09.2023 15:25 0

Georgina Rodrigez zvezda je spota nove pesme kolumbijskog pevača Sebastijana Jatre, u kojem je pokazala svoje plesno umeće, a pojavljuje se i snimak Kristijana Ronalda dok pleše s partnerkom.

Georgina Rodrigez

Printscreen/Youtube

Georgina Rodrigez zvezda je spota nove pesme kolumbijskog pjevača Sebastijana Jatre, u kojem je pokazala svoje plesno umeće, a pojavljuje se i snimak Kristijana Ronalda dok pleše s partnerkom.

Video je snimljen u Madridu, a Georgina se može videti kako pokazuje svoje plesne pokrete u zadivljujućoj crvenoj haljini i štiklama, graciozno se kreće i igra na bazenu noseći crni bikini, dijamantsku ogrlicu i tamne Miu Miu naočare za sunce.

 

 

Jedna od scena prikazuje manekenku kako polako pleše s Kristijanom Ronaldom u romantičnom okruženju, naslonjena na njegovo rame dok se par smeši.

 

 

Spomenuta scena prikazana je i u njenoj rijaliti seriji "Soy Georgina" koja je dostupna na Netflixu.

Takođe, u spotu zajedno sa Georginom se pojavljuje i njena grupa prijatelja koje ona naziva "Las Queridas" što su njeni obožavatelji mogli saznati upravo u spomenutoj seriji.

Pesma nosi naziv "Energia Bacana", a sam izvođač Sebastijan Jatra je jedan od najuspešnijih kolumbijskih pevača.

 

 

Jatra je najavljujući pesmu podelio niz fotografija na svom Instagram profilu, a Georgina je pre izlaska samog spota podelila isečke iz videa.

Komentari (0)
Loading