Najlepša žena sveta šokirala javnost: Uzdrmala fanove potresnom izjavom, a spominje se i Bred Pit?

Vesti 29.09.2023 12:58 0

"Nisam sva svoja već deceniju"

Anđelina

Profimedia

Oskarovka Anđelina Džoli iznenadila je fanove izjavama u nedavnom intervjuu. Naime, 48-godišnja bivša supruga Breda Pita otkrila je da je sve ređe počela da glumi i da se pojavljuje u filmovima „pre sedam godina”. Od tada, Džoli prihvata samo poslove „koji ne zahtevaju duge sate snimanja“.

„Još mi treba dosta vremena da se potpuno izlečim“

Džoli je šokirala fanove rekavši da joj je „još uvek potrebno mnogo lečenja“. Objasnila je: „Još uvek tražim svoje uporište“, bukvalno. Glumica nije želela da ulazi u detalje u intervjuu. Međutim, ona jasno stavlja do znanja da je nakon rastave od Breda Pita prihvatila manje ponuda za uloge nego ranije.

anđelina džoli

Profimedia

 

 

Anđelina Džoli podnela je zahtev za razvod u septembru 2016. nakon što je Pit navodno postao nasilan tokom privatnog leta u prisustvu njihovog šestoro dece. Bivši supružnici godinama se svađaju šta se zapravo dogodilo u avionu.

"Nisam sva svoja već deceniju"

Glumica, svojevremeno nagrađena Oskarom za najbolju sporednu glumicu za ulogu u drami 'Prekinuta mladost' (prvobitni naziv filma: 'Devojka, prekinuta', 1999.), u intervjuu otkriva da je „malo depresivna ovih dana „. Rekla je: „Nisam sva svoja već deceniju“, a zatim je odmah dodala „da ne želi da iznosi detalje“. Naime, od uspeha u filmu ,,Grdana" (2014) i neuspeha u 'Uz more' (2015), u kojem je glumila uz Breda Pita, Džoli se mnogo ređe pojavljuje u holivudskim produkcijama nego prethodnih godina.


Igrala je samo glavnu ulogu u nastavku ,,Grdane", filmu ,,Gospodarica zla 2" (2019) i u filmu ,,Oni koji žele moju smr"' (2021). U drugim delima iz poslednjih godina, kao što je Marvelov blokbaster 'Večni' (2021), viđena je samo u sporednim ulogama ili kao deo većeg ansambla.

 

 


 

Komentari (0)
Loading