"Nisi ništa posebno, nemaš harizmu kao tvoja majka": Ćerka Kejt Mos na meti zlih komentara, a ona im ovako zapušila usta

Olja Jelić Vesti 20.09.2023 20:40 0

Ćerka legendardnog supermodela, Kejt Mos, Lila Grejs , fotografisana je na ulicama Los Anđelesa kako razmenjuje nežnosti s dečkom Jonijem Helbicom.

Kejt Mos sa ćerkom

EPA

Ćerka legendardnog supermodela, Kejt Mos, Lila Grejs , fotografisana je na ulicama Los Anđelesa kako razmenjuje nežnosti s dečkom Jonijem Helbicom. Par je opušteno hodao ulicama noseći sličan outfit koji se sastojao od bele majice i svetlih pantalona. Na nogama su imali patike i moglo bi se reći da su baš uživali u poslepodnevnoj šetnji.

Podsetimo, Lila je nastavila majčinim stopama i bavi se modelingom. Iako je Kejt Mos bila jedan od legendarnih supermodela koju britanska javnost i danas obožava, za Lilu Grejs govorili su da 'nije ni M od modela'. Od samog početka pratili su je zli komentari na mrežama poput:

"Njena ćerka stvarno nije ništa posebno', 'Tako je prosečna', 'Visoka je samo 168, kako može biti model?', 'Sve što ti treba u životu su poznati roditelji, nema talenta, nema lepote, nema pameti, ništa...', "Lila definitivno nije materijal za manekenku, sve što ima je slavna majka', 'Žao mi je, Kejt, ali tvoja kći jednostavno nema karakter ni harizmu, kamera je ne voli', 'Klasični nepotizam, ali uzalud guranje - vidi se da Lila nije rođena za manekenku', samo su neki od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

 

Uprkos visini od 168 cm, Lila je hrabro zakoračila u svet manekenstva i vredno radi kako bi stvorila svoje ime, baš kao što je to činila i njena slavna majka. Već je nosila revije svih vodećih modnih kuća, a bila je i zaštitno lice parfema 'Perfect' s potpisima brenda Mark Džejkobs, britanske ikone i jedne od najomiljenijih članica njihove estradne scene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

 

Podsetimo, Kejt Mos dobila je Lilu u vezi s direktorom medijske kuće Džefersonom Hakom, a par je bio zajedno od 2001. do 2004. I nakon prekida ostali su prijatelji i ćerki omogućili sretan odgoj u prisustvu oba roditelja. Mos je navodno potpuno fokusirana na kćerkinu karijeru, a svoj posao i karijeru je stavila na čekanje kako bi prednost dala njenom 'probijanju' na modnu scenu.

Inače, nedavno je Kejt sablaznila izgledom na novim fotografijama koje su obišle svet. Izgleda ispijeno, a loše navike još se nije rešila.

Komentari (0)
Loading