Kejt Mos pojavila se bez trunke šminke i kometari su brutalni: "Izgleda kao baba od 75 godina, raspada se"

Jelena Vukelić Vesti 13.09.2023 11:01 0

Paparaci su nedavno zabeležili Kejt Mos na ulicama Londona u neobaveznom i opuštenom izdanju. Čuvena manekenka je fotografisana tokom porodičnog ručka dok je izlazila da popuši cigaretu. Bez trunke šminke i sređene frizure, Kejt je nosila pantalone ležernog kroja i roze košulju sa crnim tufnicama.

Kejt Mos pojavila se bez trunke šminke i kometari su brutalni: "Izgleda kao baba od 75 godina, raspada se"

Printscreen/Youtube/TODAY

Njen modni izbor je bio istovremeno sladak i urbano stilizovan, ali najveću pažnju javnosti privukla je fotografija njenog lica bez šminke, posebno trenutak kada se smeškala sa cigaretom u ruci.

 

 

Fotografija, nažalost, nije prikazala Kejt u njenom najboljem svetlu - bore na njenom licu su bile izražene, a ten delovao nezdravo. Cigareta je dodatno narušila utisak na slici, a treba napomenuti da je Kejt Mos ranije bila poznata kao "najveći pušač svih vremena."

S druge strane, ostale fotografije Kejt iz istog trenutka prikazivale su je u drugačijem svetlu - izgledala je lepše i mlađe. Svi mi imamo loše fotografije, bilo zbog mimike, osvetljenja ili jednostavno lošeg trenutka. Ipak, internet nije bio blagonaklon prema Kejt Mos, a ova fotografija se širila društvenim mrežama već nekoliko dana.

Komentari na fotografiji su bili surovi, a publika nije štedela poznatu manekenku. "Zar je ovo stvarno? Izgleda kao da ima 75 godina," "Doslovno izgleda 20 godina starije nego što jeste," "Ovo bi trebalo da bude primer zašto ne treba pušiti," "Izgleda veoma grubo, kao radnik sa njive," "Pušenje i nezdrav način života uzeli su svoj danak," samo su neki od komentara.

Vaša misao o tome - da li Kejt Mos loše izgleda na fotografiji ili jednostavno bez šminke izgleda drugačije?

Tagovi: #Kejt Mos
Komentari (0)
Loading