Ko je Ivana Malić, žena koja će Milošu Bikoviću roditi dete? Evo čime se bavi ova lepa Crnogorka

Jelena Vukelić Vesti 17.09.2023 10:24 0

Miloš Biković i Ivana Malić čekaju svoje prvo dete.

Ivana Malić

Printscreen/Instagram/Ivana Malić

Dugogodišnja izabranica glumca Miloša Bikovića u drugom je stanju, a kako mediji saznaju vest o trudnoći krili su dugo od očiju javnosti.

Miloš Biković (34), poznat po ulogama u filmovima "Montevideo, Bog te video", "Južni vetar", "Sunčanica" i mnogim drugim srpskim i ruskim ostvarenjima, jedan je od trenutno najtraženijih srpskih glumaca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

 

Dovodili su ga u vezu sa brojnim devojkama, a neke od njegovih ranijih ljubavi su bile Anja Alač, Brankica Sebastijanović, Aglaja Tarasova, Barbara Tatalović i Arina Vološina.

Međutim, prošlog novembra su svi bili radoznali da saznaju ko je misteriozna devojka u predivnoj bordo haljini, koja je došla sa glumcem na premijeru filma "Južni vetar 2: Ubrzanje". Par je romansu započeo prošle godine u Rovinju, a prvo zajedničko pojavljivanje usledilo je na premijeri filma "Ubrzanje“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Ubrzo se saznalo da je u pitanju pravnica Ivana Malić (25), koja dolazi iz Crne Gore tačnije iz Bara. Uvek je besprekorno stilizovana, a da vodi računa o ishrani i svom telu, dokazuje i izvajana figura koju možemo videti na fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading