Besprekorno modno usklađeni: Verica Rakočević blistala u belom, a Veljko izgleda kao maneken

Olja Jelić Vesti 16.09.2023 11:51 0

Još jednom su pokazali sklad na kojem im zavide mnogi

Hju Džekmen sa ženom

Shutterstock

Poznati par kompozitor Veljko Kuzmančević i njegova izabranica kreatorka Verica Rakočević prisustvovali su sinoć reviji Pierre Cardin koja je održana u Beogradu.

Na njoj su se pojavile mnoge poznate ličnosti među kojima su bile i prva dama Tamara Vučić, pevačica Konstrakta, Ana Stanić, glumice Vesna Čipčić i Ivana Zarić, pozorišni reditelj Nebojša Bradić, slikarka Jelena Blečić, njegovo kraljevsko veličanstvo prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina i mnogi drugi.

Osim Tamare Vučić koja je blistala u plavom kombinezonu i sakou šampanj boje, veliku pažnju privukla je i Konstrakta svojim neobičnim stajlingom, a tu su bili i Veljko i Verica.

Oni su blistali u savršeno usklađenim stajlinzima i cele večeri se nisu razdvajali jedno od drugog. Verica je kao i uvek bila savršeno stilizovana, u dugoj beloj haljini sa crnim detaljem oko vrata, koji je poput šala padao preko grudi, dok je Veljko odabrao odelo koje mu je stajalo kao saliveno. 

I ovog puta kompozitor je izgledao poput manekena dok je svoju suprugu držao oko struka dok su pozirali okupljenim novinarima. 

Verica i Veljko su često bili na meti napada mnogih ljudi, koji su za njihovu vezu imali loše prognoze, ali uprkos svemu oni su godinama ostali zajedno, a pored njega Verica blista kao da joj je dvadeset godina.

Oni su jedan par sa domaće estrade koji je dokazao da prava ljubav ne poznaje granice. 

 

Komentari (0)
Loading