Povukla se posle nervnog sloma, a sad izdominirala na crvenom tepihu: Neli Furtado u uskoj haljini pokazala zanosnu figuru

Olja Jelić Vesti 14.09.2023 11:10 0

Neli Furtado je proslavila pesma ''I am Like a Bird'' iz 2000. godine s njenog debitantskog albuma "Whoa, Nelly!", a onda su usledili veliki hitovi ''Promiscuous'', ''Say it Right'' i ''Maneater'' koji su bili na vrhu muzičkih lista.

Neli Furtado

Profimedia

Neli Furtado je proslavila pesma ''I am Like a Bird'' iz 2000. godine s njenog debitantskog albuma "Whoa, Nelly!", a onda su usledili veliki hitovi ''Promiscuous'', ''Say it Right'' i ''Maneater'' koji su bili na vrhu muzičkih lista.

MTV Video Music Awards američka je muzička nagrada koju MTV dodeljuje od 1984. godine, a ove godine održana je u Nju Džerziju. Kao apsolutnu pobednicu ove godine izdvaja se Tejlor Svift koja je osvojila 11 nominacija i od tih 11, osvojila devet nagrada.

Brojni poznati bili su pozvani, a među njima i kanadska pevačica, producentkinja i glumica portugalskog porekla Neli Furtado. Neli je bila i predstavnica jedne od kategorija, a na dodeli se pojavila u dugoj crnoj haljini. No, svi su se iznenadili, pozitivno naravno, kada se okrenula i pokazala potpuno gola leđa skroz do zadnjice, čime je istaknula atraktivnu figuru.

 

 

- Ova žena mi je simpatija otkako sam bio mali, a sada sam odrastao, a ona još uvijek isto izgleda - pisali su pratioci ispod njezine objave na društvenim mrežama gde je i ona podelila fotografije s crvenog tepiha.

 

 

 

Inače, Džastin Timberlajk, Neli Furtado I Timbaland 2007. godine objavili su hit 'Give It To Me' koji danas na YouTubeu ima preko 150 milliona pregleda, a nedavno su se ponovno okupili i nakon 15 godini slavni trio snimio je novu pesmu.

Komentari (0)
Loading