"Nadam se da će ih Italija oboje izbaciti iz zemlje": Supruga Kanjea Vesta u najluđem autfitu do sad

Olja Jelić Vesti 23.08.2023 19:06 1

Supruga Kanjea Vesta, Bijanka Senzori, nosila je jedan od svojih najluđih autfita do sada na novim fotografijama iz Italije

Bjanka Senzori

Profimedia

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Senzori, nosila je jedan od svojih najluđih autfita do sada na novim fotografijama iz Italije, a za šetnju je odabrala potpuno prozirni top i helanke u kojima je djelovalo kao da nema ništa na sebi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kanye West (@kanyewgst)

 

Bjanki se na odmoru u Italiji pridružio njen suprug Kanje Vest, a par već neko vreme šokira svojim modnim izdanjima. Senzori je postala prepoznatljiva po uskim i providnim komadima, a u više navrata su viđeni kako šetaju bosi.

Na novim fotografijama, par je primećen na štandu brze hrane. Bivši suprug Kim Kardašijan i njegova nova supruga samouvereno su hodali trotoarom, odeveni u vrlo različitu odeću.

Kanje se za ovu priliku prilično pokrio uprkos vrelom italijanskom suncu te je bio u slojevima crne odeće. Odlučio se za predimenzioniranu jaknu sa širokim crnim pantalonama, a također je obmotao debeli džemper oko glave.

Bjanka je nosila prozirni top i helanke koje je sparila s belim štiklama na petu. Kako je delovalo da šeta potpuno gola, ovo modno izdanje izazvalo je bes lokalnog stanovništva u Italiji.

 

Italijani su se oglasili na društvenim mrežama kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo Bjankom, a jedan od komentara je glasio: "Kako bi bilo da policija u svakoj zemlji uhapsi svakoga ko je go? To se zove nepristojnost... Umorni smo od prisiljavanja da viđamo gole žene i trebalo bi biti nezakonito da deca ovo vide".

"Nadam se da će ih Italija oboje izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par da je zagađuje", "Ovo je potpuno nepoštovanje prema konzervativnoj katoličkoj kulturi, Italijani su ih trebali izbaciti", glasile su neke od reakcija na odeću slavnog para.

Komentari (1)
Loading
Luana
23.08.2023 19:41

Zena ima lepo telo, nista strasno. Ali pogledajte To pored nje. Pantalone, plast, pokrivena glava i on smrdi. Tako je to kad nuli od coveka nepravedno das na znacaju. Fuj