Srce Alekse Avramovića ukrala je ova lepotica: Volela ga i pre popularnosti, a njena venčanica se pamti

Olja Jelić Vesti 08.09.2023 13:15 0

Sportisti su uvek bili miljenici devojaka, a kada su deo reprezentacije, kao što je Aleksa Avramović, to je samo još jedan poen više za njih.

Aleksa i Teodora Avramović

Printscreen/Instagram

Sportisti su uvek bili miljenici devojaka, a kada su deo reprezentacije, kao što je Aleksa Avramović, to je samo još jedan poen više za njih.

Avramović je godinama gradio blistavu košarkašku karijeru. Upravo zato je, zasluženo, poneo titulu jednog od zapaženijih igrača u prošloj četvrtfinalnoj utakmici na svetskom prvenstvu u košarci.

Njegov veliki talenat je neosporan, ali bez muke i truda koji godinama ulaže u sportsku karijeru sigurno ne bi došao na mesto na kojem je sada.

Osim odlične igre, Aleksu su mnoge devojke primetile i zbog fizičkog izgleda, ali retko ko zna da je njegovo srce već ukrala jedna lepotica.

 

 

Košarkaš Partizana i srpski reprezentativac Aleksa Avramović često sa tribina bodri Teodora, za koju kažu da je jedna od najlepših žena srpskih sportista.

Teodora Aleksu godinama prati na mečevima i bodri ga, a njihove zajedničke fotografije na kojima slave posle njegovih pobeda neretko osvanu na društvenim mrežama.

 

 

Posebnu pažnju su privukli kada su se prošle godine venčali. Svadba je bila u njihovom rodnom Čačku, a mlada je blistala u vrlo sofisticiranoj zatvorenoj venčanici.

 

 

 

Oni su gala proslavu organizovali u Čačku uz prisustvo brojnih Aleksinih bivših i sadašnjih saigrača, rodbine i prijatelja.

Komentari (0)
Loading