Uslikani u strastvenom zagrljaju na Ibici: Ko je Italijanka koja je osvojila holivudskog zavodnika Leonarda Dikapria?

Olja Jelić Vesti 08.09.2023 12:00 0

Manekenka na Instagramu i dalje ima zajedničke fotografije sa suprugom

Vitorija Ćereti

Printscreen/Instagram

Leonardo Dikaprio snimljen je kako se strastveno ljubi s 25-godišnjom italijanskom manekenkom Vitorijom Ćereti noćnom klubu na Ibici.

Vitorija je rođena 7. juna 1998. godine. Kad je imala 14 godina, prijavila se na takmičenje Elite Model Look u Italiji, gdje je došla do finala. Danas je uspešan italijanski model.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

 

Nosila je revije za brendove Chloé, Paco Rabanne, Alexander McQueen, Ralph Lauren, Alexander Wang, Versace, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Marc Jacobs, Michael Kors, Bottega Veneta, Tom Ford, Tommy Hilfiger.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

 

Pozirala je i za naslovnice "Vogue" u raznim zemljama poput Nemačke, Italije i Japana. Italijanski "Vogue" napisao je da je bila najtraženiji model 2018. godine na njihovoj stranici. U intervjuu za Vogue Paris, spomenula je da bi studirala ili glumu ili psihologiju da nije započela karijeru modela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

 

 

U braku s DJ-om

Vitoria se 2020. udala za Matea Milerija, italijanskog DJ-a. Nije poznato da se par razveo, a manekenka na Instagramu i dalje ima zajedničke fotografije sa suprugom pa se mnogi pitaju je li zbog Dikaprija njihovom braku došao kraj.

Komentari (0)
Loading