"Prvih nekoliko dana je teško, posle se organizam navikne": Vanja Mijatović otkrila kako je brzo dovela liniju do savršenstva

Olja Jelić Vesti 08.09.2023 10:10 0

Popularna pevačica Vanja Mijatović otkrila koji način ishrane joj je pomogao da se reši viška kilograma za kratko vreme

Vanja Mjatović

Printscreen/Instagram

Popularna pevačica i učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Vanja Mijatović često je gošća na raznim gradskim događajima i slavljima njenih kolega, a u poslednjih godinu dana su svi primetili da izgleda bolje nego ikada.

Ona je, kako je otkrila jednom prilikom, uspela da se reši viška kilograma, nakon što je preduzela mere da se ozbiljnije pozabavi svojim zdravljem i izgledom.

 

 

Vanja ističe da je uvek morala da bude na oprezu s hranom jer se lako ugoji.

– Ceo život sam pazila šta jedem, brojala sam kalorije jer mi se sve „lepi". Međutim, brzo sam se ugojila deset kilograma, i to samo zbog kasnih večera. Preko dana sam jela zdravo, ali uveče sam naručivala brzu hranu. I preterala sam! – kaže ona i ističe da je bila krupnija nego ikada ranije. – Nikad nisam imala 67 kilograma, baš su mi smetali. Odlučila sam da skinem višak zbog svadbe, snimanja spota, kao i zbog toga sto mi se pogoršala krvna slika.

Zbog toga što nije imala zdrave navike, Vanja Mijatović je odlučila da pokuša da smrša pre svoje svadbe, koja je održana prošle godine, i to uz pomoć autofagije, za početak, nakon čega se konsultovala s nutricionistom i dobila dijetu.

 

 

 

– Počela sam sa autofagijom, jela sam jednom dnevno i brzo sam skinula nekoliko kilograma. Onda sam prešla na režim ishrane koji mi je dala nutrucionistkinja i to mi baš prija. Jedem samo bareno ili grilovano meso, nikako pohovano ili punjeno. Sva jela su spremljena na vodi, bez ulja i brašna. Pijem dosta tečnosti i retko kada večeram. Ako baš ogladnim uveče, pojedem nekoliko belanaca ili kiselu pavlaku sa čia semenkama – objasnila je za Informer.

Zbog prirode njenog posla koja podrazumeva putovanja joj, kaže, nije lako da drži dijetu.

– Prvih nekoliko dana mi je bilo teško, posle se organizam navikao. Najteže mi je bilo da se odreknem majoneza, obožavam ga! Ne kupujem kaloričnu hranu, jer ako je imam u frižideru, mogu da padnem u iskušenje. Jedino mi je problem što moram da nosim hranu kada idem negde van Srbije da pevam – kaže ona.

Komentari (0)
Loading