Sećate se Brendona iz serije "Beveri Hils": Slava mu "udarila u glavu", iznenadićete se kad vidite kako danas izgleda

Slobodanka Ćorić Vesti 04.09.2023 17:44 0

Tinejdžerke su tada poludele za Džejsonom Pristlijem, koji je igrao Brendona, koji je ovog meseca proslavio 54. rođendan

brendon

Printscreen/Instagram

Serija "Beverli Hils 90210" bila je jedna od najpopularnijih tinejdžerskih serija 90-ih i obezbedila je slavu glumcima koji su igrali glavne uloge. Stoga nije iznenađujuće što ljubitelje serije i dalje zanima gde i šta sada rade glumci koji su bili glavni glumci serije.

Tinejdžerke su tada poludele za Džejsonom Pristlijem, koji je igrao Brendona, koji je ovog meseca proslavio 54. rođendan. Publika je volela lik Brendona Volša i sa velikim interesovanjem pratila ceo njegov život i ljubavne uspehe i neuspehe. Popularnost je bila veliko iznenađenje za sve glavne glumce i neki od njih nisu znali kako da se nose sa ovim teretom, a Pristli je o ovoj temi govorio u intervjuu.

- Kad pogledam unazad, iznenađen sam da sam se izvukao. Bilo je teško, kao mladić u Los Anđelesu među gomilom drugih glumaca nisam ni zamišljao da je ovakav nivo slave moguć. To niko ne bi očekivao, bio bih idiot da sam se tome nadao – rekao je Džejson.

Od 1990. do 2000. Džejson Pristli je glumio Brendona Volša u 245 epizoda "Beverli Hilsa, 90210". Za to vreme Pristlei je postao veoma popularan jer su generacije pratile ovu seriju i pritisak slave je bio veliki. U knjizi koju je napisao otkrio je i kako je ova slava došla do glave nekim njegovim kolegama iz serije i opisao šta se dešavalo iza kulisa.

– Jednom prilikom smo putovali Šenen Doerti i ja i sećam se kako se požalila PR službi jer po nju nisu poslali limuzinu, već običan auto. Ne znam da li se šalila ili je bila ozbiljna, ali nisam mogao da verujem da je to rekla, napisao je Džejson u knjizi, a glumica je kasnije u intervjuu rekla da ona i Džejson imaju različita sećanja na događaj .

– Volim Džejsona, ali znam da je imao saobraćajnu nesreću na trci i mislim da su se možda delovi njegovog sećanja promenili zbog toga. On ima svoju percepciju tog događaja, koja je potpuno drugačija od moje – odgovorila je koleginica. 

Seriju je napustio u devetoj sezoni i kaže da su do tada neki odnosi unutar tima bili prilično narušeni i da je sve to ostavilo gorak ukus u njegovim ustima. Džejson Bredford Pristli je rođen u Vankuveru i izrazio je želju da postane glumac sa pet godina. Tri godine kasnije, Džejsonov talenat je postao očigledan nakon što je počeo da glumi u TV reklamama. Međutim, gluma nije bila njegova jedina ljubav i kada je ušao u tinejdžerske godine, napravio je kratku pauzu da se fokusira na hokej, a bio je zaljubljen i u automobilske trke.
 

Komentari (0)
Loading