Mišel Fajfer bez šminke: U sedmoj deceniji fatalna plavuša pokazala svoj prirodan izgled

Olja Jelić Vesti 31.08.2023 10:48 0

Glumica Mišel Fajer pridružila se pokretu slavnih žena koje slave prirodnu lepotu objavivši selfi na kom je potpuno bez šminke.

Mišel Fajfer

EPA

Glumica Mišel Fajfer pridružila se pokretu slavnih žena koje slave prirodnu lepotu objavivši selfi na kom je potpuno bez šminke.

Holivudska glumica veoma je aktivna na društvenim mrežama. Nedavno je na Instagramu objavila selfi na kom je u potpuno prirodnom izdanju.

 

Na fotografiji glumica je pokazala svoju raskošnu plavu kosu i lice koje nije nimalo ulepšala šminkom. Na sebi je imala duksericu, a pozirala je u opuštenom ambijentu svoje kuće zračeći samopouzdanjem.

 

 

Lepotica iz Kalifornije osamdesetih i devedesetih bila je jedna od najpoželjnjih glumica sveta, a do kraja devedesetih i jedna od najplaćenijih glumica u Holivudu. Dvehiljaditih je napravila pauzu prihvatajući povremene uloge.

Poznate su njene uloge u filmovima "Lice sa ožiljkom" iz 1983, a potom i u filmovima "Doba nevninosti", "Jednog lepog dana" i "Opasni umovi". Za ulogu u filmu "Opasne veze" dobila je značajnu glumačku nagradu BAFTA, a za uloge u filmovima "Fantastična braća Bejker" i "Polje ljubavi" nominovana je za Oskara za najbolju glavnu glumicu.

Mišel je objasnila da je nakon uspešne karijere odlučila da samo povremeno radi kako bi brinula o deci, ćerki Klaudiji Rosi i sinu Džonu Henriju, navodi Foxnews.com.

Komentari (0)
Loading