Iako je u sedmoj deceniji Mišel Fajfer izgleda savršeno: Ovo je tajna njene vitke linije i mladolikog izgleda

Olja Jelić Vesti 25.07.2023 19:00 1

Slavna glumica Mišel Fajfer zahvaljujući jednostavnim savetima uspeva održati svoj besprekorni izgled i u sedmoj deceniji života.

Mišel Fajfer

Shutterstock

Mišel Fajfer je nedavno je podelila kako sve ove godine održava svoju vitku liniju. Ističe da je pored pravilne ishrane, potrebno vežbati i imati kvalitetan san, a posebno je navela pet navika u ishrani koje svakodnevno primenjuje.

 

 

Konzumira kajenski biber

Mišel Fajfer putem svog Instagram profila navela je da koristi kajenski biber kao dodatak jelima. Ovaj začin daje ljuti ukus hrani i može pomoći kod mršavljenja. Bilo koja začinjena hrana kao što je kajenski biber, i druge čili papričice sadrže kapsaicin koji pomaže da se ubrza metabolizam i daje osećaj sitosti.

Jede ribu

Mišel pored jaja najčešće kao izvor proteina jede ribu. Najčešće bira divlji losos, pastrmku, skušu i sardine koje su ujedno i odličan izvor omega 3 masnih kiselina.

 

 

Ne preskače doručak

Ona ističe da je doručak najvažniji obrok u danu i zbog toga je važno da ga ne preskačemo. Lekari navode da je potrebno doručkovati kako bi imali energije za ostatak dana.

Ograničen unos alkohola

Glumica navodi da voli uživati u čaši vina, a li da to radi povremeno. Poznato je da alkoholna pića sadrže puno kalorija, tako da ako vodite računa o unosu kalorija, radije izbegavajte preterani unos alkohola.

 

 

Ima balansirane obroke

Ono što je važno kod održavanja vitke linije u njenom slučaju je i zdrav odnos prema hrani. Iako nastoji da se hrani zdravo, povremeno sebi dopusti da pojede i slatkiš jer restrikcija može dovesti samo do većeg debljanja.

Komentari (1)
Loading
efrtgyh
26.07.2023 08:44

ne lozite se... zena jede MALO, o tome se radi...