Izazovan rođendanski stajling Slobode Mićalović: Crna slip haljina sa šlicem koju svaka žena treba da ima

Olja Jelić Vesti 22.08.2023 17:05 0

Sloboda Mićalović proslavila je 42. rođendan u Crnoj Gori, a birala je spektakularan stajling

Sloboda Mićalović

Printscreen/Youtube

Jedna od najpopularnijih srpskih glumica današnjice svakako je Sloboda Mićalović.

Pored brojnih uloga u kojima je obožavamo, Sloboda se istakla i svojim ukusom i osećajem za stil.

 

 

Bilo da su u pitanju prilike za klasičnu eleganciju ili ležernu urbanost, Sloboda uvek predstavlja pravu modnu inspiraciju koju mogu iskopirati i devojke i žene u zrelim godinama, a čini se da se najbolje oseća u crnim kombinacijama.

Ovog puta, "na tapetu" je njen stajling za proslavu 42. rođendana u Crnoj Gori, a u pitanju je fenomenalan monohromatski crni stajling koji ju je u sekundi pretvorio u femme fatale.

Slobodina omiljena haljina ovog leta jeste slip haljina, a ovaj model nosila je već u više prilika, i na letovanju, ali i nešto ranije na crvenom tepihu. Bilo da su u pitanju saten ili svila, slip haljine sa svojim tankim bretelama i jednostavnim dizajnom uvek se fenomenalno uklope u svaki stajling, a mnogima je omiljen komad još od devedesetih i vremena kad ju je popularizovala Kejt Mos.

 

 

Slobodina rođendanska slip haljina je crne boje, s dekolteom i izazovnim dubokim šlicem koji otkriva nogu, a čitavo izdanje je zavodljivo i idealno za letnje noći.

Sloboda se fotografisala s Tamarom Bjelicom u Luštici Bay, a ovakva haljina uz crne sandale i crnu torbicu pravi je pogodak.

Glumica nije nosila šminku, pa je pokazala šta znači prirodna lepota s dobrim komadom odeće... Pravi pogodak!

 

 

Komentari (0)
Loading