Gde si ti sestro pošla tako obučena: Manekenka polugola pokušala da se ukrca na avion, sad besni što je vraćena da se presvuče

Slobodanka Ćorić Vesti 11.08.2023 09:59 1

"Zaista sam uznemirena i veoma nervozna jer sam upravo napustila aerodrom. Otišao sam na događaj gde sam igrala animiranog lika i nisu mi dozvolili da se ukrcam zbog odeće koju sam nosila. Rekli su da nije prikladno, nisam mogla da se ukrcam i propustila sam let

manekenka

Printscreen/Instagram

Ova 21-godišnja manekenka i influenserka tvrdi da joj je zabranjeno da se ukrca na let zbog njene neobične odeće. Kine-Chan, koja je takođe kreatorka sadržaja na platformi OnlyFans, pojavila se ovog vikenda obučena kao animirani lik na aerodromu Navegantes u Brazilu.

Planirala je da odleti na događaj gde je trebalo da igra lik i nije imala vremena da se presvuče. Nosila je samo crni bikini, tirkiznu periku i crne sandale kada su joj rekli da joj odeća nije prikladna, te da ne može da se ukrca, prenosi Metro.

manekenka

Printscreen/Instagram

 

Ona je o navodnom incidentu govorila na TikTok-u, rekavši:

"Zaista sam uznemirena i veoma nervozna jer sam upravo napustila aerodrom. Otišao sam na događaj gde sam igrala animiranog lika i nisu mi dozvolili da se ukrcam zbog odeće koju sam nosila. Rekli su da nije prikladno, nisam mogla da se ukrcam i propustila sam let. Neću sada moći da idem na taj događaj, a htela sam da idem pravo sa aerodroma na njega. Očigledno ne možete biti maskirani na aerodromu. Znači to je to. Propustila sam let, izgubila novac za kartu i to je to", govorila je ona.

Obučena kao izmišljeni lik Rebeka iz Netfliks animirane serije "Ciberpink: Edgerunners", Kine-Čan je obukla oskudnu odeću pre nego što ju je navodno zaustavilo aerodromsko obezbeđenje i zabranilo joj da nastavi putovanje. Ali njeni pratioci su brzo nazvali njeno ponašanje 'vulgarnim' i tvrdili da ima 'nedostatak poštovanja prema drugim ljudima'.

Obučena kao izmišljeni lik Rebeka iz Netfliks anime serije "Ciberpink: Edgerunners", Kine-Čan je obukla oskudnu odeću pre nego što ju je navodno zaustavilo aerodromsko obezbeđenje i zabranilo joj da nastavi putovanje. Ali njeni pratioci su brzo nazvali njeno ponašanje 'vulgarnim' i tvrdili da ima 'nedostatak poštovanja prema drugim ljudima'.

I dalje uznemirena, influenserka je takođe otišla na Instagram da obavesti svojih 612.000 pratilaca. Napisala je:

'Ksukus, veoma neugodna situacija se desila ovog vikenda! Pokušao sam da se ukrcam u avion na aerodromu Navegantes obučen kao Rebeka za događaj. Ali rečeno mi je da odem kući i da se presvučem jer ono što nosim nije prikladno. Objasnio sam da idem na događaj, ali me i dalje nisu pustili.

 

Komentari (1)
Loading
Ziki
12.08.2023 10:45

Ako je ovo manekenka, ....