Eva Longorija oduševila slikama u bikiniju: Iako ima celulit, ona grmi u petoj deceniji, njeno telo je savršeno

Olja Jelić Vesti 09.08.2023 18:35 0

Eva Longorija uživa na porodičnom odmoru u španskoj Marbelji, a paparaci su uhvatili slavnu glumicu na plaži dok se igrala sa svojim četvorogodišnjim sinčićem Santjagom. Latino diva je uživala u sunčanju i kupanju u crnom, modernom bikiniju sa nitnama, a malo ko je ostao ravnodušan na pojavu ove 48-godišnjakinje.

Eva Longorija

Profimedia

Eva Longorija zaista izgleda neverovatno dobro, posebno u svetlu činjenice da je jedna od malobrojnih dama iz svetskog džet-seta koja je sebi dala luksuz da ostari prirodno i nije se podvrgla estetskoj hirurgiji.

Holivudska glumica redovno vežba i to se na njenoj zategnutoj, laskavoj figuri jasno i vidi, a s druge strane mrvica celulita i potpuno normalno žensko telo, koje ne izgleda nedostižno, čine da bude još primamljivija i atraktivnija. 

 

 

Definitivno nam treba više fotografija poput Evinih, na kojima su normalne, opuštene žene, zadovoljne sobom. Longorija je plažom paradirala i sa ovlaš zavezanom kosom i bez šminke, a moramo da priznamo da je i bez iste reč o veoma lepoj ženi.

 

Ove fotografije oduševile su publiku, a na društvenim mrežama i portalima nizali su se brojni komplimenti. "Sviđa mi se što nije otišla pod nož kako bi napravila od svog tela ono koje se uklapa u holivudske standarde - sa lažnim grudima i zadnjicom. Izgleda očaravajuće", "Izgleda savršeno", "Mogu samo da kažem VAU", "Sjajna je i lepo je videti normalnu žensku figuru", "Fantastično", "Fenomenalna figura", "Izgleda bolje nego duplo mlađe devojke", samo su neki od komentara.

Proslavljena 48-godišnjakinja nije došla do ovakve figure bez mnogo truda. Ona je priznala da je probala brojne dijete, ali da joj jednostavno ne ide i da se najbolje oseća kada može da jede sve. Ali, zato svakodnevno naporno vežba. "Za mene je vežbanje kao meditacija", rekla je ona jednom prilikom. Longorija praktikuje dizanje tegova, jogu, TRX vežbe, pilates, vežbe snage.

Komentari (0)
Loading