Kakav macan: Telohranitelj pop dive postao internet senzacija, žene se pitaju gde se do sada krio

Slobodanka Ćorić Vesti 09.08.2023 13:57 0

Džejms na Instagramu redovno objavljuje fotografije izvajanog tela, kako bi se pohvalio vremenom koje provodi u teretani. S obzirom na to da je za noć dobio četiri puta više pratilaca, Džejms je odlučio da zaključa Instagram profil

Kakav macan: Telohranitelj pop dive postao internet senzacija, žene se pitaju gde se do sada krio

Profimedia

Dok Bijonse dominira svetskom turnejom koju je dugo najavljivala, žene bruje o čoveku koji joj čuva leđa. Reč je o telohranitelju koji je na nastupima privukao veliku pažnju, a ništa nije radio - samo je stajao i posmatrao da li sve prolazi u najboljem redu. Postao je viralan kada se na Tviteru pojavio snimak njegove reakcije tokom izvedbe pesme "Energy".

Na snimku se vidi kako Bijonse u jednom trenutku kaže "Utišaj", dok se telohranitelj misteriozno nasmeši. To je oduševilo brojne žene, kojima nije trebalo mnogo da ga pronađu na društvenim mrežama. Reč je o profesionalnom sportisti, bodibilderu, koji se zove Džejms Plaza.

telohranitelj

Printscreen/X

 

Džejms na Instagramu redovno objavljuje fotografije izvajanog tela, kako bi se pohvalio vremenom koje provodi u teretani. S obzirom na to da je za noć dobio četiri puta više pratilaca, Džejms je odlučio da zaključa Instagram profil. "Voleo bih da se takmičim ove godine, ali to što sam bio bez posla veći deo godine, znači da će ova građa morati da sačeka za sada", napisao je na Instagramu samo nekoliko dana pre početka Bijonsine turneje.

Sada, kada je njegov Instagram "iskopan", mnogo njegovih fotografija bez majice kruži mrežama. Pojedini izvori tvrde da Džejms ima 43 godine.

 

Komentari (0)
Loading