Sad je prezadovoljna svojim izgledom: Evo koja je tajna zanosne figure Aleksandre Radović

Olja Jelić Vesti 05.08.2023 10:45 0

Sa 70 kilograma došla je na 60 i sad je prezadovoljna svojim izgledom

Aleksandra Radović

ATA Images

Popularna pevačica Aleksandra Radović veoma vodi računa o svojoj ishrani, ali kao i svi, nekada je varirala sa kilažom. U jednom trenutku svog života dobila je nekoliko kilograma viška i to joj se nikako nije dopalo. 

Tada je odlučila da se posveti sebi i da pronađe najbolji način da dovede kilažu na onu koja je za nju idealna. U tome je uspela zahvaljujući odricanju, dijeti i fizičkoj aktivnosti.

 

 

Ubrzo, je poželela da svoj primenjuje dijetu koja je izbalansirala njenu ishranu, a ključno je to što izbegava da jede testo. Ona doručkuje žitarice s jogurtom, ruča uglavnom piletinu sa spanaćem, a večera salatu.

- Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hleba, brašna, testa. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado — ispričala je jednom prilikom Aleksandra, pa je dodala.

- Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma. Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne sme da bude izgovor — kaže ona i dodaje:

 

 

- Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro po 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proleće i leto praktikujem i brzi hod u prirodi. Volim parkove i šume.

Osim šetnje ona praktikuje i druge vežbe, u kojim zaista uživa.

- Volim čučnjeve, preskakanje vijače, trbušnjake sa šipkom i loptom. Ma sve mi prija! Vrlo često kada imam gostovanje u nekom jutarnjem programu, odmah pravo sa televizije sa sve šminkom odem na trening. Baš se trudim da ne propustim nijedan trening — rekla je Radovićeva za "Informer".

Komentari (0)
Loading