Ovaj model sandala je omiljen među domaćim zvezdama: Obožavaju ga Jelena Rozga i Nina Badrić, kojoj bolje stoje?

Olja Jelić Vesti 04.08.2023 14:58 0

A to znaju i domaće zvezde koje rado nose ovaj model.

Jelena Rozga

Alo/Nenad Vujanović

Sandale na vezivanje su veoma elegantne i lako ih možete uklopiti u skoro svaki autfit. Upravo to je razlog  zašto se i poznate zvezde odlučuju na autfite sa ovim tipom obuće kao što su Jelena Rozga Nina Badrić.

Miona Marković

Miona Marković uživa na medenom mesecu u Italiji, a svoje slike i uspomene sa putovanja deli na svom Instagram profilu. Glumica često nosi duge haljine, a njih ovoga puta kombinuje sa nežno roze sandalama na vezivanje. Široki kaiševi i ravne sandale su se savršeno uklopile uz prljavo roze haljinu, bež slamnati šešir i lepezu.

 

 

Jelena Rozga

Poznato je da se pevačica uvek oblači sa stilom, pa je to bio slučaj i ovog puta. Naime, pevačica je sandale na vezivanje povezala sa modnim trendom ruže. Jelena se odlučila za crnu usku haljinu sa prorezom na stomaku i ružama ispod stomaka. Uz to je ukombinovala crvene sandale na vezivanje na štiklu gde je kaiševe vezala skroz dole, a poseban detalj su crvene ruže koje ukrašavaju njene prste.

 

 

 

Nina Badrić

Još jedna dama prefinjenog ukusa je Nina Badrić koja često oduševljava odabirom modnih kombinacija. Ovoga puta ona je idealnim autfitom prenela pravu atmosferu mora uz čašu vina i fotografiji na stepenicama. Uz sivu široku haljinu, ona je obula ravne zlatne sandale na vezivanje koje su na fotografiji došle u prvi plan. Uz mašnicu na sredini i crveni lak na noktima, Nina je svoj izgled dovela do savršenstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ovaj tip sandala su zaista sjajan odabir za vrele letnje dane. Međutim, veoma je važno da kaiševe prilikom vezivanja ne stežete jako jer biste mogli da izgledate veoma smešno. Odaberite omiljene modele i uživajte u preostalim letnjim danima.

 

 

Komentari (0)
Loading