Nina Badrić objavila fotke u kupaćem bez filtera: Prvi komentar napisala naša folk pevačica koja je smršala 50 kg, evo šta joj je poručila

Marina Đurđević Vesti 24.07.2023 14:51 0

Hrvatska pevačica Nina Badrić aktivna je na Instagramu ovih dana, pa je sa svojim pratiocima podelila kako uživa na odmoru na Lastovu.

nina badrić

Printscreen/Instagram

Hrvatska pevačica Nina Badrić aktivna je na Instagramu ovih dana, pa je sa svojim pratiocima podelila kako uživa na odmoru na Lastovu.

Birala je jednodelni kupaći kostim u interesantnoj nijansi. Gornji deo kupaćem je dekoltiran, a ima korpe koje su trouglastog oblika i vezuje se oko vrata, dok mu još lepši izgled daju volani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Žene obožavaju ovakve kupaće kostime  jer su praktični, udobni za kupanje i sunčanje, često kriju viškove u predelu stomaka kojima su žene sklone, a ko ne voli da pokazuje taj deo tela, jednodelni kupaći kostim će ga savršeno sakriti. Uz to, nijansa je fantastična.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ono što je posebno privuklo pažnju je komenatar naše folk pevačice Anice Milenković

anica milenković

Printscreen/Instagram

 

 

Podsećanja radi ova popularna pevačica koja je žarila i palila devedesetih godina na našim prostorima, skoro je šokirala javnost svojim fotografijama. Naime ona je izgubila za šest meseci čak 52 kilograma.

 

 

Komentari (0)
Loading