Jelena Rozga opet održala modnu lekciju: Pripijena, crna slip haljina sa prorezima istakla njenu vitku figuru, a sandale su posebno efektne

Olja Jelić Vesti 03.07.2023 15:52 0

Pevačica Jelena Rozga u seksepilnom izdanju ukrala sve poglede.

Jelena Rozga

Printscreen/Instagram

Hrvatska pevačica Jelena Rozga jedna je od najpopularnijih izvođačica u regionu, a osim svoji prepoznatljivim hitovima, poznata je i po atraktivnim odevnim kombinacijama.

 

 

Jednu od njih nam je pokazala sinoć na svojim društvenim mrežama, a stajling koji je odabrala za jedan događaj je ukrao sve poglede. Ona se pojavila u haljini poljske dizajnerke Magde Butrym, koja je naprosto zračial seksepilom.

Pripijena crna slip haljina maksi dužine imala je nabore i izazovne proreze u gornjem delu što je sveukupno istaklo pevačicinu besprekornu liniju i zategnuto telo.

 

 

 

Jelena Rozga je ovu izazovnu haljinu iskombinovala sa interesantnim sandalama. U pitanju je ružičasti model sa dugim pertlanjem i predimenzioniranim 3D crvenim ružama.

S obzirom na efektnost haljine i sandala, pevačica je od aksesoara imala samo neupadljive narukvice, kosu je stilizovala u blagim talasima, a svoje lice je istakla senkom za oči.

 

Komentari (0)
Loading