Adriana je Srpkinja koja je pokorila Holivud: Pojavila se u seriji "Dr. House" i oduševila lepotom i talentom

Olja Jelić Vesti 03.08.2023 15:45 0

Njen otac je posle Drugog svetskog rata otišao iz Jugoslavije za Ameriku, gde je upoznao Adrianinu majku i tu osnovao porodicu.

Adriana Janić

Printscreen/Instagram

Glumica Adriana Janić važi za jednu od cenjenijih Srpkinja u Holivudu. 

Ona je radila na TLC-u, zatim na kanalu "Speed", a veliku slavu je stekla nakon što se pojavila u serijama "Angle", "Complete Savages", kao i "Dr. House", u kojoj je tumačila ulogu lekarke Vivijan. 

 

 

Adriana je glumila i u nekoliko filmova, što joj je značajno pomoglo dok je gradila karijeru. Poslednju ulogu odigrala je u projektu "Light Visions" iz 2019. godine.

Janićeva je rođena u Vitiru, u Kaliforniji. Njen otac je posle Drugog svetskog rata otišao iz Jugoslavije za Ameriku i tu sebi, a kasnije i ženi koja je inače iz Meksika, "napravio" novi život, u šta je ona i te kako upućena i dobro poznaje i poštuje svoje korene - šta više, ovu informaciju i sama je istakla na svom Instagramu jednom prilikom, čestitajući mu Dan očeva.

 

 

Prema njenim biografskim podacima koji su dostupni i onlajn, udata je za televizijskog producenta Bada Bratsmana, a zajedno su osnovali i porodicu. Sinu je maksimalno posvećena.

 

 

 

Ove godine, on i Ej-Džej, kako je tamo zovu, slaviće 25. godišnjicu braka.

Komentari (0)
Loading