Mnogim roditeljima se to dešava svaki dan: Kejt upala u pab u Londonu sa neočekivanom molbom

Marina Đurđević Vesti 03.08.2023 13:51 0

Kejt se, kao svakoj mami, s vremena na vreme dogodi nešto nepredvidivo, a pre nekoliko godina princeza i njena ćerka našle su se u takvoj situaciji

Kejt Midlton

Profimedia

Kejt Midlton poznata je kao žena koja pazi na svaki pokret, ima do detalja isplaniran svaki minut života i uvek je sve savršeno organizovano, ali i nju ponekad mogu da se iznenade neke neočekivane situacije.

 

To je posebno slučaj u njenom porodičnom životu, budući da je mama troje dece. Na kraju krajeva, svi smo videli kako njen sin princ Lui ume da poremeti protokol i dovede do spontanih i simpatičnih scena na ozbiljnim i zvaničnim događajima.

Kako sada piše Mirror, i Kejt se, kao svakoj mami, s vremena na vreme dogodi nešto nepredvidivo, a pre nekoliko godina princeza i njena ćerka našle su se u takvoj situaciji.

Naime, te 2018. godine Kejt Midlton i njena ćerka princeza Šarlot su se vozile Londonom i obavljale privatne obaveze, kada se devojčica požalila majci da hitno mora u toalet. Supruga princa Vilijama odmah je zaustavila automobil i svratila u lokalni pab "Feniks", gde je zamolila konobare da puste devojčicu da ode u toalet.

Kako je za Mail Online ispričala Megi Mekinli, koja redovno posećuje ovaj lokal, bila je vrlo iznenađena kada je ugledala tadašnju vojvotkinju od Kembridža i princezu Šarlot, posebno s tako stidljivim zahtevom.

"Devojčica je cupkala pored mame, ušla u toalet i onda su izašle. Nisu se zadržale duže od 10 minuta. Delovale su vrlo ljubazno i potpuno normalno. Princeza Kejt je držala ćerku za ruku, a princeza Šarlot je izgledala kao svaka druga devojčica " prisetila se Mekinlijeva.

Kako je ona ispričala, pre nego što je Kejt ušla u pab, najpre je videla ženu u jednostavnoj odeći, najverovatnije pripadnicu obezbeđenja.

Porodica princa Vilijama i Kejt Midlton trenutno se priprema za svoj godišnji odmor u zamku Balmoral, gde tradicionalno borave svakog leta. To će biti prva poseta ovom dvorcu nakon smrti kraljice Elizabete II, koja je obožavala Balmoral i u njemu provela poslednje dane života.

Komentari (0)
Loading