Letnja haljina A kroja koja stoji svim ženama: Kejt Midlton i Ivanka Tramp je obožavaju, kojoj bolje stoji?

Olja Jelić Vesti 07.07.2023 14:39 0

Ovo nije prvi put da princeza i ćerka bivšeg američkog predsednika imaju isti stajling.

Kejt Midlton

Profimedia

Nije tajna da princeza od Velsa, Kejt Midlton i ćerka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, Ivanka Tramp imaju isti modni ukus.

Nedavno je Ivanka viđena u sličnoj haljini koju je Kejt nosila pre dve godine na premijeri filma "Nije vreme za umiranje", a juče se dogodilo upravo suprotno.

Princeza od Velsa se na dobrotvornoj polo kupu u kojem se takmičio i njen suprug, princ Vilijam, pojavila u haljini koju je u septembru 2020. godine nosila upravo Ivanka Tramp

U pitanju je kreacija Belulah, model Sonia Blouson, koja je na prvi pogled sve što treba jednoj devojci ili ženi u toku letnje sezone. Kroj haljine je takav da je opušten i prati liniju tela, gornji deo je blago ustručen, a od struka pada u blagu A formu.

 

Princeza je ovu haljinu stilizovala uz nude štikle, a od nakita je imala par decentnih minđuša. Sve je zaokružila plavom torbicom sa lančićem Mulberry i naočarama za sunce, koje nisu mogle da sakriju njeno dobro raspoloženje i ushićenje što bodri supruga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

Kao što smo napomenuli, Ivanka Tramp je ovu haljinu nosila u toku kampanje svog oca, Donalda Trampa 2020. godine, a poput Kejt, takođe ju je uparila sa nude štiklama.

Komentari (0)
Loading