Prevare koje su krunisane brakom: Ovi poznati parovi upoznali su se dok su bili zauzeti, javno su priznali preljubu, a onda se i venčali

Jelena Vukelić Vesti 21.09.2023 20:01 0

Okej, svi znamo da ljubav može da se desi onda kada se najmanje nadamo. Da ne bira i mesto ni vreme, a naročito bračni status. Ipak, činjenica je da se retko ko odlučuje da ostavi ženu ili muža ako se zaljubi u nekog drugog, pa živi dvostruki život dokle god može. Ali, postoje izuzeci koji ne potvrđuju ovo pravilo.

preljuba

Profimedia

- Zato što srce nije sluga, ono ne zna šta su gospodari. I ne mogu mu se na silu staviti lisice - pisao je Adam Mickjevič, poljski pesnik, pre mnogo godina.

Iako je svaka izdaja velika bol za drugu osobu, ona može biti i simbol novog početka, nove veze i nove ljubavi. Svet zvezda poznaje mnoge situacije u kojima su ljubavnici postali muževi i žene. Ovo su parovi koji su pre svoje veze bili samo ljubavnici.

Vudi Alen

 

 

 

 

Vudi Alen, ekscentrični reditelj, bio je u centru jednog od najvećih skandala  u Holivudu. Bio je u dugogodišnjoj vezi sa glumicom Mijom Farou kada je otkriveno da je zaljubljen u 21-godišnju Soon-Yi Previn. Ceo svet je bio šokiran. Zašto? Zato što je 21-godišnjakinja bila ... Mijina usvojena ćerka! Povrh toga, Alenova dugogodišnja partnerka je otkrila golišave fotografije ljubavnika u Alenovom stanu. Sve se završilo tako što je Alen raskinuo vezu sa Farou, a njegova veza sa Soon-Ijem je preživela. Par se venčao 1997.

Anđelinu Džoli 

ANĐELINA

Tanjug/Ap

 

 

 Anđelina Džoli i Bred Pit - jedan od najzgodnijih šou-biznis parova upoznali su se na snimanju filma "Mr. & Mrs. Smith". Već tokom snimanja, mediji su spekulisali da su ljubavne scene u filmu više od naučene sekvence. Važno je da je u to vreme životna partnerka Breda Pita bila voljena Rejčel iz "Prijatelja", odnosno Dženifer Aniston. Nakon snimanja, Pit se u početku pretvarao da se ništa ozbiljno nije dogodilo na setu. Ipak, konačno je priznao da gaji strastvenu ljubav prema Anđelini Džoli. Aniston se razvela od Pita, koji je kasnije - 2014. godine - postao Anđelinin muž. 

Dženifer Aniston

dženifer aniston

Shutterstock

 

 

Dženifer Aniston, koja je i sama bila prevarena, nije se spasila od iste situacije. Kada je upoznala Džastina Therouxa, on je bio u dugoj vezi. Uprkos tome, odmah se upustio u novu vezu sa glumicom. Ostavio je partnerku i oženio se Dženifer Aniston 2015.

Džoni Dep

 

Džoni Dep

EPA

 

 

 

Nesalomivi Džoni Dep je dugi niz godina u vezi sa Vanesom Paradi. Slagali su se i podnosili, kako su reki, svoje slabosti. Međutim, kada je Dep počeo da radi na filmu "Dnevnik opijanja", objavljeno je da se upustio u aferu sa glumicom Amber Herd. Glumac je prekinuo desetogodišnju vezu i oženio se 28-godišnjom Herd.

Kamila Parker Bouls

Kamila

EPA

 

 

 Kamila Parker Bouls i princ Čarls imaju jedno drugo od 1970. godine, kada su se prvi put sreli na polo utakmici. Ipak, Čarls se oženio Dajanom Spenser, a Kamila se udala za Endrua Parkera Boulsa. Uprkos položenim zakletvama, Čarls i Kamila su se potajno krili. Njihova veza je godinama skrivana, a oni su se i sami rastali od životnih partnera. Tek tada su mogli zvanično da formalizuju svoju vezu. I tako su se 2005. venčali, a njihovo venčanje gledao je ceo svet 2005. godine.

Antonio Banderas

Prevare koje su krunisane brakom: Ovi poznati parovi upoznali su se dok su bili zauzeti, javno su priznali preljubu, a onda se i venčali

EPA

 

 

 

Kada je Antonio Banderas upoznao Melani Grifit na snimanju filma "Previše", ne samo da mu se ostvario san da konačno sarađuje sa svojom voljenom glumicom. Rad na setu filma takođe je rezultirao strastvenim osećanjem između glumaca. Oboje su tada bili u braku. Oboje su prekinuli veze u kojima su bili i večnali su se.

Komentari (0)
Loading