Napunila je 50, IQ joj je 160 I voli mlađe muškarce: Svi joj zameraju samo jednu stvar

Slobodanka Ćorić Vesti 29.07.2023 16:20 0

Filmski kritičari zameraju Kejt da je tokom svoje duge karijere bila previše fokusirana na površne i loše blokbastere i da je uloga u filmu „Ljubav i prijateljstvo” bila za Oskara, što je dokaz da je izuzetno talentovana glumica, ali se čini da namerno bira lake poslove jer se kao glumica ne bi mučila

Kejt Bekinsejl

Shutterstock

Iako Kejt Bekinsejl važi za jednu od najlepših u Holivudu, ona je u intervjuu za „Fejder” pre deset godina rekla da je veoma nervira što je svi vide kao budalu zbog filma „Podzemni svet”. To je neverovatno. Ako si žena u uskom kožnom odelu, onda si kreten i budala. Ozbiljno sam razmišljala da odustanem od glume. Reditelj me je molio da se vratim i snimim treći deo 'Podzemlja'. Rekla sam – samo još ovaj i nemoj me više zvati. Lagala sam sebe i druge, evo me u petom delu. Na svu sreću, došle su još neke uloge, pa se sprala etiketa glupače“, rekla je Kejt. Pre pet godina, glumica je ispričala anegdotu vezanu za film "Pearl Harbour" (snimljen 2001. godine). Reditelj i scenarista Majkl Bej nije želeo da joj dodeli ulogu, jer je smatrao da nije dovoljno privlačna.

Kejt Bekinsejl

Shutterstock

 

Mislim da se ne uklapam u profil glumica sa kojima je Bej ranije sarađivao. Nije bio oduševljen sa mnom, s obzirom da moje grudi nisu veće od glave i jer nisam plavuša. Tada sam dobila ćerku i morala sam da smršam da bih dobila ulogu. Morala sam da vežbam, ali ne razumem zašto je medicinska sestra 1940. morala da bude sposobna”. Reditelj Majkl Bej odmah se našao na meti medijske vatre jer glumice bira na osnovu izgleda.


Ako sam ja negativac što sam joj rekao da smrša jer mora da glumi u akcionom filmu, onda jesam. Samo da se zna – 95 odsto glumaca koji igraju glavne uloge imaju svoje trenere i piju zeleni sok“, objasnio je Majkl Bej za „Indipendent“.

Bekinsejl nije želela da stane, pa je njegovoj izjavi dodala da je izabrao jer nije bila dovoljno pristupačna jer su pored nje u filmu glumili zavodnici Ben Aflek i Džoš Hartnet. Vidite, ja kao neprivlačna žena pored njih dvojice nisam pretnja. Poenta je da žene sline po njima i da se ne boje da ću im ukrasti zamišljenog dečka. Luda ideja Holivuda“, zaključila je Kejt Bekinsejl.

Glumica tečno govori ruski, koji je savladala na Oksfordu, i tada je saznala da joj je koeficijent inteligencije 160. Posle razvoda od glumca Majkla Šina, sa kojim ima ćerku, Kejt se često slikala sa poznatim muškarcima.


To radim namerno i često su to moji gej prijatelji. Noću im šaljem poruku da sam ja njihova devojka i da bi trebalo da napuste svoje momke zbog mene“, rekla je kroz smeh Kejt Bekinsejl. Filmski kritičari zameraju Kejt da je tokom svoje duge karijere bila previše fokusirana na površne i loše blokbastere i da je uloga u filmu „Ljubav i prijateljstvo” bila za Oskara, što je dokaz da je izuzetno talentovana glumica, ali se čini da namerno bira lake poslove jer se kao glumica ne bi mučila.
 
Komentari (0)
Loading