Da li prepoznajete glumicu sa slike? Mnogi je optužuju da samo zna da se fotošopira, ali ova transformacija je neverovatna

Olja Jelić Vesti 21.07.2023 21:01 0

Sada konačno možemo da vidimo kako će popularna trendseterka izgledati u hit horor seriji "Američka Horor Priča".

Kim Kardašijan

Profimedia

Kada se pre nekoliko meseci saznalo da će u novoj sezoni najpopularnije horor serije "American Horror Story" jedna od glavnih zvezda biti niko drugi do Kim Kardašijan, mnogi su bili veoma razočarani, iako je bilo i onih koji su ovu vest dočekali sa oduševljenjem.

Komentari su bili podeljeni, a mnogi su bili mišljenja da je Kim jednostavno loša glumica, te da je dobra samo za "kućne videe", gde su aludirali na intimni snimak sa kojim je lansirana njena karijera. Sa druge strane javili su se i oni koji su poručili da će "početi da gledaju 'Američku Horor Priču' samo zbog nje". 

 

 

Sada konačno možemo da vidimo kako Kim izgleda u popularnom ostvarenju i složićemo se da je transformacija neverovatna. Kim je na prvi pogled teško prepoznati, te nema sumnje da su vizažisti i šminkeri odradili neverovatan posao.

Tizer za 12. sezonu iznenadio je sve, a za sada su reakcije više nego pozitivne. Sa njom su se u trejleru pojavile i Kara Delavinj i Ema Roberts koje su plesale i izgledale veoma slično. 

 

 

Novi deo antologije, pod nazivom "Delicate" ("Delikatno"), zasnovan je na romanu Danijele Valentajn "Delikatno stanje", koji prati ženu koja veruje da neko pokušava da je spreči da ima dete.

Još uvek nije poznato kome je pripala glavna uloga, odnosno da li su producenti riskirali do kraja i dali je Kim, ali ju je ko-kreator Rajan Marfi opisao kao jednu od "najvećih i najsjajnijih televizijskih zvezda na svetu". Ipak, drugi glumci nisu bili toliko impresionirani da ulogu dobije neko ko se ne bavi glumom i izrazili su svoje negodovanje.

 

 

 

Kada je takav stav profesionalaca ne čudi što i dobar deo publike smatra da je jedini talenat Kardašijanke da "ubeđuje svet da nije plod operacija i filera", gde su aludirali na njeno negiranje da je uradila bilo kakve promene na telu uz pomoć estetske hirurgije iako fotografije nekad i sad dovoljno govore za sebe.

Inače, Kim je zbog ovog projekta uzela i časove glume, a ostaje da vidimo da li će nova sezona "Američke Horor Priče" biti hit ili ne. Ko zna, možda nas sve i iznenadi!

Komentari (0)
Loading