HITNA POMOĆ U KUĆI BRIŽIT BARDO(88): Saznajemo slavna glumica jedva diše, lekari je stavili na kiseonik

Slobodanka Ćorić Vesti 19.07.2023 19:03 0

Bernard je potvrdio da su, kada je stigla hitna pomoć, Bardo (88) stavili na kiseonik "i ostali da je posmatraju" neko vreme

brižit bardo

Profimedia

Hitna pomoć hitno je stigla u kuću Brižit Bardo u sredu nakon što je imala poteškoća sa disanjem. Suprug francuske glumice Bernar d'Ormal potvrdio je vest i razjasnio šta se dogodilo ubrzo nakon što se incident dogodio u njihovoj rezidenciji u Sen Tropeu. Rekao je Var-matinu: „Bilo je oko 9 sati kada je Brižit imala problema sa disanjem“, napominjući da su kola hitne pomoći na jugu Francuske u početku „dobila pogrešnu“ adresu.
On je nastavio: Njeno disanje je bilo jače nego obično, ali nije izgubila svest. Nazovimo to momentom distrakcije.'

Bernard je potvrdio da su, kada je stigla hitna pomoć, Bardo (88) stavili na kiseonik "i ostali da je posmatraju" neko vreme. 

Rekao je: „Kao i svi ljudi određenih godina, ona više ne može da podnese vrućinu. To se dešava sa 88 godina. Ona ne sme da čini beskorisne napore.' MailOnline je kontaktirao portparola Brižit za dodatne informacije, piše dailymail.

Bardo je glumila u 47 filmova pre nego što je napustila filmsku industriju 1973. Rođena i odrasla u Parizu, bila je ambiciozna balerina pre nego što je počela da radi kao manekenka i glumica. Bardo je imala samo 15 godina kada je krasila naslovnicu magazina El 1950. godine, čime je započela njena glumačka karijera. Ubrzo nakon toga, upoznala je svog prvog muža, filmskog reditelja Rodžera Vadima, na audiciji.

Nije dobila ulogu, ali su se ona i Vadim ludo zaljubili. Uprkos prvobitnom neodobravanju njene porodice, venčali su se 1952. godine, kada je ona imala 18, a on 24 godine. Bardo je stekla slavu i postala međunarodni seks simbol nakon što je glumila seksualno oslobođenu mladu ženu u filmu iz 1956. I Bog je stvorio ženu. Ona i Vadim su se razveli sledeće godine, ali su nastavili da rade zajedno u filmu The Night Heaven Fell iz 1958. godine.

 

Komentari (0)
Loading