Ako ne volite letnje haljine ovo je pravi izbor za vas: Kombinezon Džej Lo jarko crvene dobro stoji svakoj ženi, bez obzira na građu

Olja Jelić Vesti 19.07.2023 15:50 0

Šta možete da nosite tokom vrućina ukoliko ne volite haljine?

Dženifer Lopez

Profimedia

Šta obući kada su temperature znatno visoke, a izgledati savršeno? Tada nam najviše prijaju tanke i lagane tkanine koje nam omogućavaju osećaj da ništa ne nosimo.

Ipak, šta obući ukoliko ne volite haljine i suknje? Dok vaše prijateljice blistaju u lepršavim, cvetnim komadima, vi sebe jednostavno ne vidite u njima. Dženifer Lopez može da vam bude prava inspiracija ovog leta, a kome verovati ako ne ženi koja je nekoliko puta proglašavana modnom ikonom. Latino diva uslikana je u Los Anđelesu u kombinezonu jarko crvene boje.

Ipak, model kombinezona je posebno zanimljiv, jer na prvi utisak stvara nedoumicu. Za to su krive zvonaste nogavice zbog kojih kombinezon izgleda poput haljine. Pevačica i glumica se opredelila za model koji se vezuje na leđima, a ovo je definitivno izbor koji će se dopati svim ženama koje ne nose haljine.

Džej Lo je stajling uparila sa torbom luksuznog brenda, a čini se da poseduje skoro celu kolekciju. Podsetimo, pre neki dan uslikana je sa tašnom koja koša 21.000 evra, mada je svojevremeno nosila modele čija cena iznosi i do 300.000 evra.

Komentari (0)
Loading