Zbog ovog je uhapšena Điđi Hadid : Čuvena manekenka sve priznala u policiji, pa puštena uz kauciju, a evo gde se sad nalazi

Slobodanka Ćorić Vesti 18.07.2023 18:10 0

Hadid, koja ima dvogodišnju ćerku sa pevačem Zejnom Malikom, objavila je fotografiju ogromne nove tetovaže zmaja postavljenu na njenom gornjem delu butine u postu na Instagramu samo dva dana nakon pojavljivanja pred sudom

Điđi Hadid

EPA


Điđi Hadid je uhapšena zbog posedovanja marihuane dok je bila na odmoru na Kajmanskim ostrvima ranije ovog meseca, navodi se u novom izveštaju. 28-godišnji supermodel i prijatelj privedeni su nakon što su carinski službenici navodno pronašli "gandžu i pribor koji se koristi za konzumiranje marihuane" u njihovom prtljagu 10. jula, izvestila je lokalna kuća Caiman Marl Road.

Hadid i njena prijateljica Lea Nicole McCarthi uhapšene su pod sumnjom za uvoz gandže i uvoz pribora za konzumiranje gandže. Njih dve su odvedeni u pritvorski centar i kasnije pušteni uz kauciju. Hadid i Makarti su se 12. jula pojavili pred sudom, gde su zvanično optuženi.

Obe su priznali krivicu i kažnjene su po 1.000 dolara. Nije zabeležena presuda. "Didi je putovala sa marihuanom kupljenom legalno u Njujorku sa medicinskom licencom“, rekao je Hadidov predstavnik za E! Vesti u saopštenju u utorak.

"Takođe je legalna za medicinsku upotrebu na Velikom Kajmanu od 2017. Njen dosije ostaje čist i uživala je u ostatku svog vremena na ostrvu.”

Prijatelji su navodno boravili u Palm Heightsu, luksuznom butik hotelu koji je postao popularno mesto za odmor za A-listere.

Činilo se da suvoditeljka serije „Sledeći u modi“ nije dozvolila da njeni mali problemi ometaju odmor, koji je izgledao kao zakasnela rođendanska proslava za Mekartija (29).  Didi Hadid je otkrila novu tetovažu samo nekoliko dana nakon pojavljivanja pred sudom. 


Hadid, koja ima dvogodišnju ćerku sa pevačem Zejnom Malikom, objavila je fotografiju ogromne nove tetovaže zmaja postavljenu na njenom gornjem delu butine u postu na Instagramu samo dva dana nakon pojavljivanja pred sudom.

Komentari (0)
Loading