Izgleda zastrašujuće: Zvezda popularne serije uhvaćena kako priča sama sa sobom i deluje jako "polupano"

Vesti 05.07.2023 10:05 0

Glumica Heder Loklir (61) zabrinula je javnost prošlog četvrtka kada je viđena da se čudno ponaša u Malibuu u Kaliforniji

Heder Loklir

Profimedia

 

Glumica Heder Loklir (61) zabrinula je javnost prošlog četvrtka kada je viđena da se čudno ponaša u Malibuu u Kaliforniji. TV zvezda, čije su bitke s problemima mentalnog zdravlja i zavisnošću dobro poznate javnosti, fotografisana je kako pokušava da balansira duž ivice poslovne zgrade noseći japanke i držeći se za ivičnjak kao oslonac. Zabrinuti prijatelji kažu da je Loklir možda ponovo počela da pije nakon brojnih odlazaka na rehabilitaciju.

Loklir je viđena kako ju je dovezao čovek za kog se veruje da joj je verenik, bivši motokros trkač Kris Hajser, oko 13 sati na sastanak koji je trajao sat vremena. Kada je izašla iz zgrade, Hajser ju je čekao u automobilu, a ona je hodala po ivici zgrade i trčala preko ulice.

Nosila je vojničke sportske pantalone i majicu s otvorenim ramenima. Neko vreme je sedea na vrhu stepenica i čitala iz dnevnika, potom je počela da priča sama sa sobom i izgledala je uznemireno. U jednom trenutku je ljutito pokazala na nešto napisano u dnevniku i gestikulirala pre nego što je spakovala dnevnik u torbicu. Dugo je tako sedela na vrhu stepeništa.

 

 

Tokom balansiranja na ivici zgrade izgledala je nervozno i držala se za gelendere kako bi izbegla strmo padanje na parking i kontejner ispod.

Nakon više od sat vremena samoće, Loklir je otrčala do Hajsera, koji ju je strpljivo čekao u automobilu. Činio se srećnim što joj je dao prostor koji je želela i zajedno su se odvezli.

Podsetimo, People je izvestio kako je glumica bila na rehabilitaciji 2019. godine više od 20 puta.

Loklir je prihvatila Hajserovu prosidbu 2020, nakon tri godine veze, a on je bio njena srednjoškolska ljubav. Par se zabavljao kasnih 70-ih u školi Newbury Park, imali su više brakova, sve do 2017. otkako su ponovo zajedno.

Loklir je bila u braku s Tomijem Lijem od 1986. do 1993. i s Ričijem Samborom od 1994. do 2007, s kojim ima ćerku Avu (25). Priča se da je Ava nepokolebljiva podrška svojoj majci i da joj je pomogla u odvikavanju 2019. godine. Osim problema sa zavisnošću od alkohola i problema s mentalnim zdravljem, glumica je bila uhapšena 2018. prvi put zbog porodičnog nasilja i zlostavljanja policajca, potom drugi put zbog navodnog verbalnog i fizičkog zlostavljanja hitne medicinske pomoći koju je pozvala.

U glumačkoj karijeri Loklir je poznata po ulogama u serijama 80-ih i 90-ih – "Melrose Place", „Dynasty”, „TJ Hooker” i „Spin City”.

Komentari (0)
Loading