Leonardo Dikaprio uhvaćen sa novom devojkom: Ko je ova tajanstvena žena?

Vesti 03.07.2023 20:30 0

Provodi vreme u Hamptonsu

Leonardo Dikaprio uhvaćen sa novom devojkom: Ko je ova tajanstvena žena?

Shutterstock

Nema sumnje da je Leonardo Dikaprio jedan od najpoznatijih glumaca, koji je slavu stekao ulogom u "Titaniku", a kasnije je dobio Oskara za svoju ulogu u "Povratniku". Ipak, poslednjih godina njegov ljubavni život je privukao više pažnje nego njegov rad na velikom ekranu.

Čini se da je Dikaprio ima obrazac da raskine svaku vezu kada njegova devojka napuni 25 godina. Bar je to tako u praksi bilo do sada.

Prema izvorima bliskim glumcu, ova odluka je zasnovana na njegovom uverenju da u tim godinama pojedinci dostižu punu zrelost i da žele ozbiljnije obaveze.

Od njegovog razlaza sa Kamilom Monro, mediji su željno iščekivali vesti o novoj partnerki 48-godišnjeg glumca.

Nedavno je Leonardo Dikaprio krenuo na odmor, a prva stanica mu je bila ekskluzivna četvrt Hemptons u Njujorku. Putujući svojim helikopterom, Dikaprio je stigao tamo da uživa.

Ko je nova devojka Leonarda Dikaprija?

Paparaci su uspeli da snime glumca u ležernoj odeći, u braon šorcu i beloj majici, dok je prikrivao identitet naočarima za sunce i plavom bejzbol kapom.

Međutim, ono što je privuklo pažnju je prisustvo misteriozne žene koja se takođe iskrcala iz aviona i stavila svoje torbe u Dikaprijev automobil.

Identitet mlade žene ostaje nepoznat jer je lice sakrila naočarima i kapom, odražavajući stil svog saputnika.

Neki mediji spekulišu da bi ova misteriozna žena mogla biti prijateljica Megan Roš .

Komentari (0)
Loading