Tom Kruz ima novu metu: Nije mogao da sakrije varnice na crvenom tepihu, pogledi i poljupci sa njom su pokrenuli lavinu glasina

Olja Jelić Vesti 20.06.2023 17:40 0

Tom Kruz nedavno je prisustvovao premijeri filma "Mission: Impossible – Dead reckoning Part 1" u Italiji, a kako se vidi sa fotografija, bliskost između Kruza i njegove koleginice Rebeke Ferguson je, i te kako, primetna.

Tom Kruz

Profimedia

Tom Kruz je nedavno boravio ne premijeri sedmog nastavka filma "Mission: Impossible", gde su bile primetne varnice sa koleginicom Rebekom Ferguson. 

No, da se vratimo na početak. Prvi utisak filmskih kritičara u vezi sa sedmim filmom u celokupnoj franšizi "Mission: Impossible" je izazvao pozitivne reakcije, piše "Independent".

Sa njenim stavom bio je saglasan i Erik Dejvis, koji je izjavio da akcioni film drži pažnju, te da ne prestaje da zabavlja publiku.

Fotografije glumačke ekipe sa premijere u Italiji obišle su svet, ali i društvene mreže. Pažnju javnosti privukao je glumac Tom Kruz koji je, sudeći prema fotografijama, bio blažen među ženama.

Ili bar jednom ženom – Rebekom Ferguson.

 

 

Foto-reporteri stranih medija uspeli su da tokom tradicionalnog fotografisanja na crvenom tepihu slikaju i prisne trenutke između glumaca.

Kako se vidi, Tom i Rebeka nisu krili obostrane simpatije, a pogledi i poljupci bili su dovoljni da krene lavina spekulacija na Tviteru.

I, tako je i bilo...

 

 

Trebalo bi napomenuti da ovo nije prvi put da gorepomenute glumce dovode u ljubavni odnos. "Nešenal enkvajerer" je jednom prilikom pokrenuo glasine o romansi između Rebeke i Kruza, ali se oni nisu oglašavali povodom toga.

"Nije potvrdio, ali ni demantovao svoj odnos sa koleginicom iz filma", piše list.

Što se tiče Rebeke, ona, takođe, nije reagovala na navode stranih medija, ali je jednom izjavila "da je imala simpatije prema Kruzu dok je bila mlađa".

 

Komentari (0)
Loading