Svi pričaju da je Kendal Džener trudna: Objašnjenje spornog snimka razbesnelo fanove

Vesti 13.06.2023 19:04 0

U trejleru za 4. epizodu 3. sezone Kardašijanovih pojavila se vrlo neobična scena zbog kojih su fanovi naslutili kako je Kendal Džener trudna.

kendal džener

Profimedia

Naime, u videu koji se proširio internetom brzinom svetlosti jedan od producenata pita Kendal kako prolazi trudnoća. Umesto da odgovori na pitanje, Kendal se samo osmehnula kameri, ostavljajući fanove u čudu.

Kendal je zapravo jedina sestra iz klana Kardašijan-Džener koja nema još dece pa su se mnogi obožavaoci pitali hoće li ona možda objaviti u emisiji velike vesti.

 

 

Ipak, oni koji redovno prate Kendal na Instagramu odmah su zaključili kako nije reč o Kendal, već o njenom – ljubimcu!

– Mislim da je njena kobila trudna, a ne ona, ali u emisiji su sve namamili kako bi pomislili da je ona – glasi jedna od objava na Tviteru, dok je bilo i onih na društvenim mrežama koji su bili vidno iznervirani takvom podvalom u show-u. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

 

Da bi ova teorija mogla da bude istinita govore i fotografije na Instagramu, gde je Kendal fanovima otkrila da ima maleno ždrebe koje je tek stiglo na svet. 

Manekenka je poznata po svojoj ljubavi prema životinjama i rekla da bi čak volela i da se preseli na ranč kako bi mogla svaki dan da se brinue o svojim ljubimcima.

Komentari (0)
Loading