Ćerka Danijela Krejga je prava lepotica: Njene fotografije u bikiniju izazvale su buru komentara

Olja Jelić Vesti 09.06.2023 16:36 1

Godinama je bila u senci slavnog oca, a sada krupnim koracima osvaja Holivud

Ćerka Danijela Krejga je prava lepotica: Njene fotografije u bikiniju izazvale su buru komentara

Profimedia

Glumica Ela Ludon ćerka je čuvenog "Džejmsa Bonda", Danijela Krejga, i već neko vreme privlači veliku pažnju javnosti i svetskih medija. Ta zavodljiva plavuša je kandidat za novu Bondovu devojku, o čemu sve više spekulišu fanovi na društvenim mrežama. Glumica i model oduševila je svojih 15.400 fanova na Instagramu kada je objavila set fotografija u kupaćem kostimu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Loudon (@ellaloudon)

 

Ela je manifestovala "Džejmsa Bonda" dok je kopirala očevu čuvenu scenu iz njegovog debija iz 2006. -  "Kazino Rojal". Na fotografiji se može videti kako Ela izlazi iz vode noseći narandžasto-beli bikini. U narednom snimku pokazala je figuru u dubokom jednodelnom kupaćem kostimu i savršeno izvajano telo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Loudon (@ellaloudon)

 

Čini se da Ela krupnim koracima grabi ka samom vrhu Holivuda i da će tamo stići i brže nego što je to učinio njen otac. Inače, Elini roditelji, otac Danijel Krejg i mama Fiona Ludon, bili su kratko u braku između 1992. i 1994. godine. Nakon što se par razišao Ela nije bila toliko u centru pažnje medija. Sa 17 godina preselila se u Masačusets gde je poslata u internat.

 

 

Krenula je očevim stopama, živeći na relaciji između Njujorka i Los Anđelesa i gradeći glumačku karijeru. Baš kao i tata počela je na pozorišnoj sceni pre nego što se pojavila na filmskom platnu. Godine 2022. glumila je u nizu kratkometražnih filmova sa malim budžetom.

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
09.06.2023 17:47

Malo je "zaokruzena" da bi bila model. IInace je lepsa od oca.