Novi detalji životne priče Britni Spirs: Proživljavala je agoniju 13 godina

Vesti 09.06.2023 21:07 0

Pevačica već godinama pokušava da povrati kontrolu nad svojimživotom, a svog oca krivi za propast karijere

profimedia

Profimedia

Još pre dve godine Britni Spirs je okončala muzičku karijeru, a to je posvedočio i njen dugogodišnji menadžer Leri Rudolf. Naime, on je nakon 25 godina saradnje sa njom odlučio da je besmisleno da nastavi da se i dalje bavi njenim imidžom i nastupima, kada se sama pevačica nimalo ne trudi da se zadrži na muzičkoj sceni. Leri je čak izjavio da to nema nikakve veze sa tim što je Britnin otac Džejmi čak 13 godina imao starateljstvo nad njom i da je Spirsova sama odgovorna za neuspeh.

Svi su pre godinu i po dana slavili kada je Britni najzad i zvanično, sudski, povratila kontrolu nad svojim životom, ali čini se da je to bilo nedovoljno da spase i karijeru. Na svedočenjima pevačica je otkrila da je njen otac tokom punih 13 godina starateljstvom kontrolisao njen novac, karijeru, ali i veoma lična pitanja, poput viđanja sa sinovima tinejdžerima i odlukama o tome da li se može ponovo venčati. Britni je, pošto je najzad postala samostalna, ipak rešila da se brže-bolje uda, a ceremonija venčanja za lepuškastog mlađanog izabranika Sema Ašgarija, održana je pre godinu dana. Mnogi tvrde da je ovaj brak farsa, ali je pevačica to nekoliko puta oštro demantovala.

profimedia

Profimedia

 

 

Britni je sada izgleda rešila da se penzioniše, pod izgovorom da punih 13 godina, koliko je njen otac imao kontrolu nad njenim životom, ona navodno nije imala pravo glasa, a o tome je pisao Dejli star. 

- Pogodite sva ta pravila o nepostojanju ikakvih ličnih prava tokom punih 13 godina! Samo zamislite kako je bilo meni, tačno tako! Nije ni čudo što sam napustila posao! - izjavila je pevačica, a preneo Dejli star.

Majka Britni Spirs, Lin Spirs, pre nekoliko dana je posetila Los Anđeles. Izvori bliski Lin tvrde da je došla sa jednim ciljem, a to je da se se ponovo zbliži sa ćerkom. Sve ukazuje da postoji potencijalna šansa za pomirenje između njih dve. Naime, Britni je majku okrivila i za činjenicu da je njen otac punih 13 godina kontrolisao njen život, ali sada deluje da je posredi pomirenje.

- Moja slatka mama se pojavila na mojim vratima juče posle tri godine, prošlo je tako mnogo vremena. Sa porodicom uvek ima stvari koje treba da se reše, ali vreme leči sve rane. Srećna sam što mogla da saopštim ono što sam držala izuzetno dugo, osećam se tako blagosloveno što smo uspeli da pokušamo da stvari ispravimo. Volim te mnogo. Tako sam blagoslovena što možemo da popijemo kafu zajedno posle 14 godina - napisala je Britni uz svoju fotografiju iz detinjstva. 

Konačno, pevačica je ponovo ugasila svoj Instagram profil, na kojem je godinama unazad objavljivala video snimke koje su pratioci često ocenjivali kao uznemirujuće, a neretko su je i pitali da li joj je potrebna psihološka podrška i pomoć.

Komentari (0)
Loading