Dramatična ispovest voditeljke SLAGALICE: Milica je dva puta pobedila tumor, a onda joj je muž zadao NAJTEŽI UDARAC

Vesti 10.12.2021 12:45 2

Milicu Gacin svi znamo kao nasmejanu voditeljku omiljenog porodičnog TV kviza "Slagalica"

Dramatična ispovest voditeljke SLAGALICE: Milica je dva puta pobedila tumor, a onda joj je muž zadao NAJTEŽI UDARAC

Printscreen/Youtube

Prirodna i prijatna osoba, koju nikada nisu pratili skandali, oduvek je ostavljala utisak osobe koja živi pristojan i prilično jednostavan život. Nakon što se neko vreme povukla sa malih ekrana, Milica se vratila u punom sjaju i rešila  da podeli sa svojom publikom sve nedaće sa kojima se do ovog trenutka susretala.

Narušeno zdravlje, stres i dve operacije

- Prvi put sam otkrila dobroćudni tumor pred porođaj sa mlađom ćerkom Hanom koja sada ima 14 godina- izjavila  je Milca Gacin za "Gloriju" pre skoro četiri godine. Ona je dodala i da su doktori   mislili da je mlečna žlezda, ali kako se ona nije povukla ni posle dva meseca, ispostavilo se da je ipak u pitanju tumor, srećom dobroćudni tumor je bio u pitanju.

- Iako su me mnogi savetovali da ništa ne diram, ipak sam poslušala doktora - otkrila je Milica. Pre nekoliko godina tumor se vratio.

- Posle druge operacije sam pitala doktora zašto mi se to desilo, a on je odgovorio- zato što se nerviram. Potpuno staloženo mi je ispričao da ne vredi se nervirati jer tada u telu dolazi do disbalansa hormona i moje grudi odreaguju tako - dodala je lepa voditeljka.

Nakon bolesti razvod i borba za golu egzistenciju

Opisujući svoju borbu protiv bolesti Milica je otrila i da je njen živ bio prepun stres. Po prirodi perfekcionista, Milica se uvek trudila da udovolji svima, a svoje potrebe je ostavljala po strani. 

‒ Sa dvadeset godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa trideset sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Nisam izlazila iz kuhinje satima, danima. Trudila sam se da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom životnom problemu okrenuo se i otišao. Rekao je: „Ja ovo više ne mogu, meni je teško ‒ ispričala je Milica za "Hello magazin".

U tom periodu Milici je izgledalo kao da je čitava lavina problema pala upravo na njenu glavu. 

Nije odustala, Milica je borac

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

‒ Našla sam se u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći na samrti. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da nemam mogućnost za išta drugo.

 

Milica se vratila na male ekrane, a detalje iz privatnog života deli sa svojom publikom na društvenim mrežama. Čini se da za nju vreme uopšte ne teče, a izgleda i da joj se život skoro potpuno vratio u normalu.

- Moj bivši suprug i ja odličan smo primer partnera koji su nakon razvoda podjednako odgovorno nastavili da brinu o potomstvu, što naše ćerke vide i osećaju. Zreli smo ljudi i imamo jasne prioritete - rekla je svojevremeno Milica za "Story".  Milica je dodala i da svoje ćerke podržava, ne kažnjava i da ih nikada nije tukla.

 

 

Komentari (2)
Loading
Milica
11.10.2022 22:04

Prijatna osoba!? Možda kad čita napisano. Gledam je u ovoj emisiji gde se takmiče ko će najbolje da spremi večeru, neverovatno koliko je puna sebe, ja pa ja, jezivo iritantna osoba.

Zeljko
06.03.2023 19:02

Od svih voditeljki „Slagalice“ Milica je najsladja. Gledajuci je, coveku se odmah dopadne njno lice sa neznim osmehom. Neznam kakav je njen karakter u privatnom zivotu, ali na ekranu djeluje umiljato i pozeljno, sto prema njenim neprijatnim dogadjajima, nikako nije zasluzila. Kad bi imao godine i prilike, ponudio bi joj odmah brak.