Kada je saopštio Vilijamu da je sa Megan, Harija je sačekalo ružno iznenađenje: Nije bilo prijatno

Vesti 31.05.2023 10:01 1

Princ Vilijam je navodno opsovao princa Harija kada mu je rekao da je u vezi sa Megan Markl.

Kada je saopštio Vilijamu da je sa Megan, Harija je sačekalo ružno iznenađenje: Nije bilo prijatno

Shutterstock

Ceo svet već zna da princ Hari nije u dobrim odnosima sa svojom porodicom, a posebno je problematičan njegov odnos sa bratom, princom Vilijamom. Koliko su se nekada bliska braća udaljila i koliko je njihova porodica zabrinuta, svedoci smo na nedavnom krunisanju kralja Čarlsa, kada su organizatori ceremonije dobili stroga uputstva da razdvoje braću.

Vilijam je sa porodicom sedeo u prvom redu, a Hari je "gurnut" u treći. Britanski mediji su pisali da je razlog za takvo razdvajanje strah da će se pred kamerama pojaviti javna svađa i skandal prilikom njihovog mogućeg susreta na krunisanju.


Međutim, sastanak kojeg se kraljevska porodica toliko plašila nije se dogodio. Hari je požurio kući u Santa Barbaru ubrzo nakon ceremonije na kojoj je njegova porodica proslavila rođendan njegovog sina Arčija. Međutim, nikome nije promaklo da primeti da je Hari samo agresivno pokušavao da ignoriše svog brata kada je ovaj prošao pored njega, a neki su uvereni da čak ni Vilijam nije odoleo da Harija malo gurne u svom govoru. Mnogi krive Harijevu suprugu Megan Markl za razdor unutar kraljevske porodice, a Hari je u svojoj knjizi otkrio kako su Vilijam i Kejt reagovali kada im je rekao sa kim je u vezi.

Njih dvoje su bili prvi u porodici koje je odlučio da ispriča o Megan, a vest je podelio jednom kada je došao sa njima na večeru. Otkrio je da je njegov brat 'znao da se nešto dešava' i da ga je zanimalo o čemu se radi. Ali ako je mislio da će njih dvoje biti srećni kada su čuli da je započeo vezu sa američkom glumicom Megan Markl, grdno se prevario, a reakcija njegovog brata ga je povredila. "Pogledali su se. Onda se Vili okrenuo prema meni i rekao: 'Izlazi napolje', napisao je Hari. Nakon toga su mu, tvrdi, rekli da je ova veza nemoguća.


U knjizi je opisao i kakav je bio prvi Meganin susret sa njegovim bratom i Kejt Midlton, a priznao je da je tada bio nervozniji nego kada ju je upoznao sa kraljicom. „Vrata su se otvorila i tamo je stajao moj brat, malo bolje obučen. Upoznao sam ga sa Meg koja ga je zagrlila što ga je potpuno izbezumilo. On je ustuknuo. Vili ne grli strance, ali Meg grli većinu stranaca. Taj trenutak je bio klasičan sukob kultura“, napisao je princ u svojim memoarima.
Komentari (1)
Loading
Milan
31.05.2023 10:30

Zašto su braća razdvojena na venčanju? Svakako ne zbog vaših laži nego zbog toga što se princ Hari odrekao svoje HRH titule (His/Her Royal Highnes) te je stoga premešten po redosledu koji mu pripada .