Reč je o istoj osobi, a niko ne može da poveruje: Teška zavisnica droge sada doživela je preporod

Vesti 25.05.2023 21:11 0

Nedavno je na TikToku osvanuo snimak devojke koja je bila zavisnica i koji je potresao javnost

Reč je o istoj osobi, a niko ne može da poveruje: Teška zavisnica droge sada doživela je preporod

Printscreen/TikTok

 

Svedoci smo da su živote mnogih slavnih ličnosti obeležili problemi sa opijatima i drogom. I dok su neki uspeli da se izvuklu iz pakla zavisnisti drugi su nažalost izgubili tu bitku kao što je recimo Ejmi Vajnhaus, Elvis Prisli i mnogi drugi.

Kako droga utiče na nas? Pitanje koje sve češće čujemo u medijima, društvenim mrežama, pa i svakodnevnom razgovoru.

Ono što je poražavajuća činjenice je da naglo raste broj uživalaca droga, naročito među mladima. Medicinski stručnjaci tvrde da nijedna droga nije bezopasna, napotiv, ostavlja teške posledice i po mentalno i po fizičko zdravlje.

Izgled osoba koje koriste drogu, naročito ako su zagazile ozbiljno u taj problem, uglavnom je isti - oronulo telo, mršavost, ispijenost, propala kosa i nokti, unakaženo lice i slično, piše Srećna Republika.rs.

Nedavno je na TikToku osvanuo snimak devojke koja je bila narkomanka i koji je potresao javnost. On se pojavio na stranici "Oporavak rok zvezda", pa se pretpostavlja da je devojka bila muzički talenat koji obećava.

U opisu snimka stoji "pre i posle droge", a u njemu se zatim smenjuju fotografije devojke u lošem stanju sa onima kada izgleda potpuno transformisano.

Snimci kada je koristila drogu deluju jezivo i lede krv u žilama. Mršava, ispijena i u potpuno lošem stanju devojka deluje kao da je na ivici anoreksije i za hospitalizaciju.

Međutim, u snimku se zatim pojavljuju fotografije gde ona izgleda oporavljeno, pa se veruje kako je konačno uspela da pobedi opaki porok.

Snimak je dospeo na TikTok, a korisnici te mreže su iskoristili priliku da devojci daju podršku i požele joj sve najbolje u daljem životu i oporavku.

Tiktokeri su bili zaprepašćeni transformacijom koju je devojka prošla, tvrdeći da iza toga verovatno stoji velika volja i upornost. Mnogi su se pronašli u priči rekavši da su na vreme shvatili kakvo bi sebi zlo naneli kao i porodici da se nisu odlučili za oporavak i život.

Pojedini su joj odali priznanje za snagu i hrabrost, rekavši da je malo onih koji se na taj način u životu suočavaju sa problemom, kakav god on bio, a da je ona u ovom slučaju odabrala najbolje.

"Molim se za tebe",

"Uvek postiji nada",

"Pronašla si pravi put",

"Samo napred, pazi na sebe",

"Nadam se da ti je život sada puno lepši", samo su neki od komentara ispod ovog videa.

Komentari (0)
Loading