Ovo je PRVA devojka Kristijana Ronalda: Sa njom je izgubio NEVINOST a danas je ne bi ni pogledao

Vesti 21.05.2023 18:00 1

Pojavila se fotografija prve devojke Kristijana Ronalda

Ovo je PRVA devojka Kristijana Ronalda: Sa njom je izgubio NEVINOST a danas je ne bi ni pogledao

Shutterstock

Ronaldno je godinama u žiži javnosti, pogotovu kada su veze u pitanju. Njegov svaki korak se prati, a pogotovu od kako je u stabilnoj vezi sa Georginom Rodrigez.

Ipak, iako mu je rodila dvoje dece, a naslednicima koje je dobio putem surogata je poput majke, na njenom prstu još uvek ne sija verenički prsten, niti fudbaler ima nameru da je oženi, ma koliko se ona tome nadala.

Zbog toga ne čudi što mnogi misle da Rodrigezova radi sve što je u njenoj moći da bi mu udovoljila, samo da je ne bi ostavio, kao što je to bio slučaj sa njenim prethodnicama. 

Tako je poznato da je pre nje fudbaler izlazio sa brojnim lepoticama, a samo sa Irinom Šajk proveo je pet godina. Ipak, kada je shvatila da od svadbe nema ništa, ruska manekenka je raskinula, a Kristijano je nastavio da menja devojke "kao čarape". 

Za njegovo ime povezivala se čak i Kim Kardašijan, Paris Hilton i mnoge druge... što ne čudi ako se uzme u obzir da Ronaldo važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca sveta, piše Wanted.

Međutim, u dalekoj prošlosti situacija je bila potpuno drugačija. Ronaldo je bio samo jedan talentovan dečko, sa bubuljicama i krivim zubima, ni f od frajera kakav je danas.

No, to ga ipak nije sprečilo da "smuva" Jordanu Žardel, sestru svog kolege, inače čuvenog brazilskog fudbalera Marija Žardela. 

 

 

Na mrežama je ostala i jedna njihova zajednička fotografija na kojoj su Jordana, Ronaldo i njegova majka, te se čini da je ovo jedina njegova bivša koju je prihvatila, ako se uzme u obzir da ni Irina Šajk, pa čak ni Georgina nisu prošle njen "sud". 

Jordana se kasnije bavila i modelingom, ali se danas drži dalje od očiju medija. Upravo interesovanje javnosti je bilo presudno za njihov raskid. Od trenutka kada se saznalo da je sa "mladom nadom" Ronaldom, fotografi su ih pratili u stopu, što je dovelo do prekida veze.

 

 

Fudbaler je nastavio dalje, da ganja slavu, novac i bogatstvo i potom i sredio svoj izgled, zbog čega je sa normalnih, običnih devojaka prešao isključivo na manekenke i svetski poznate lepotice, a mnogi su komentarisali da Kristijano danas Jordanu ne bi ni pogledao jer je "suviše iskompleksiran". 

 

 

Kada je reč o Kristijanovoj bivšoj, o njoj ne postoji previše informacija. Doduše, aktivna je na Instagramu gde je prati gotovo 15 hiljada ljudi, a sudeći po fotografijama, čini se da ima i ćerku.

I dalje se bavi modelingom i nema problem da pokaže zanosne obline, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

 

Komentari (1)
Loading
aman
21.05.2023 20:52

Vi znate s kim je izgubio nevinost?Da li ste možda držali fenjer?Preteraste.